Τα ελληνικά μαγιό που θα λάτρευαν η Beyonce, η Rihanna αλλά και η Kim Kardashian

22.06.2018
Τα ελληνικά μαγιό που θα λάτρευαν η Beyonce, η Rihanna αλλά και η Kim Kardashian
Με urban attitude και σέξι, minimal σχεδιασμό!

Τα ελληνικά μαγιό NEVER μας πρωτοσυστήθηκαν πέρσι με μία συλλογή τόσο μίνιμαλ, sporty και sexy που θα ζήλευε η Kylie Jenner! Φέτος, τα ελληνικά μαγιό NEVER επιστρέφουν με μία καλοκαιρινή συλλογή που χαρακτηρίζει κάθε δυναμική γυναίκα.

Πρόκειται για ένα brand, που εμπνέεται, σχεδιάζει και κατασκευάζει μοναδικά εντυπωσιακά κομμάτια εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Για το 2018 η NEVER παρουσιάζει δύο νέα εντυπωσιακά χρώματα: Royal Blue & Blood Red που αναδεικνύουν κάθε τύπο δέρματος και κάνουν το μάυρισμα κάθε γυναίκας το δυνατό της σημείο!

Bikini, set ή ολόσωμο; Διάλεξε το αγαπημένο σου ανάμεσα σε διαφορετικά σχέδια, χρώματα και στυλ. Ο σχεδιασμός της συλλογής του 2018 υλοποιήθηκε με σκοπό κάθε γυναίκα να νιώθει μοναδική και sexy με την επιλογή της.

Αν αγαπάς μία πιο maximal, αλλά όχι μακριά από τη street φιλοσοφία, προσέγγιση, θα λατρέψεις τη limited σύλλογη Renaissance με 3 διαφορετικά patterns αφιερωμένη στην εποχή της αναγέννησης που διαμορφώνει μια νέα έννοια πολυτέλειας και διατηρώντας παράλληλα ένα σύγχρονο προφίλ υψηλής αισθητικής!

Ανακάλυψέ τα όλα στο neverswimwear.com