Angelina Jolie: Με άψογο royal look στο St. Paul's Cathedral

29.06.2018
Angelina Jolie: Με άψογο royal look στο St. Paul's Cathedral
Όλα όσα θέλειλς να γνωρίζεις για την εμφάνισή της!

Πώς μας ξέφυγε χτες αυτή η οπτασία που παραβρέθηκε σε λειτουργία του Παλατιού, στο Λονδίνο; Η Angelina Jolie, που κατέχει τον τίτλο της "Dame" (το θηλυκό του ιππότη, Sir) από το 2014, πέταξε από το LA στο Λονδίνο και εμφανίστηκε στον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Παύλου, στη λειτουργία για την 200η επέτειο του τάγματος του St Michael και St George.

Στην ίδια εκδήλωση θα παραβρισκόταν και η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία όμως πάσχει από ένα καλοκαιρινό κρύωμα, όπως ανακοινώθηκε. Από την άλλη, ίσως να ήταν και από τις λίγες φορές που η παρουσία της θα επισκιαζόταν, αφού η "Dame" Angelina έκανε μία εμφάνιση απλά συγκλονιστική!

Ένα custom Ralph & Russo φόρεμα σε απαλό γκρι χρώμα ήταν η βάση του look της, το οποίο πλαισιώθηκε από ένα κομψό headpiece και γόβες στο ίδιο χρώμα. Από την απόλυτα βασιλική της εμφάνιση δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα γάντια αλλά και ένα κομψό ασημί clutch.

Το μοναδικό κόσμημα που φόρεσε ήταν ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέρλες ενώ η "καρφίτσα" που φορούσε ήταν στην πραγματικότητα το παράσημο του τάγματός της!

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαμηλό, ελαφρώς "χαλασμένο" σινιόν ενώ το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό, με γοητευτικό smokey look στα μάτια και απαλό ροζ κραγιόν.