Kate, Meghan, Pippa, Charlotte - Τι φόρεσαν στη βάπτιση του πρίγκιπα Louis;

09.07.2018
Kate, Meghan, Pippa, Charlotte - Τι φόρεσαν στη βάπτιση του πρίγκιπα Louis;
Οι εμφανίσεις που μας άρεσαν και εκείνες που θα θέλαμε αλλιώς...

Πριν από λίγη ώρα ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton βάφτισαν το τρίτο τους παιδί, τον μικρό πρίγκιπα Louis. Λίγα λεπτά πριν τις 6 το απόγευμα, η βασιλική οικογένεια αλλά και η οικογένεια της Kate Middleton συγκεντρώθηκαν στο βασιλικό εξωκκλήσι στο St James's Palace όπου ο μόλις λίγων μηνών πρίγκιπας έλαβε και επίσημα το χριστιανικό χρίσμα.

Σε αυτό το άρθρο, ωστόσο, θα επικεντρωθούμε στο τι επέλεξαν να φορέσουν οι πιο stylish γυναίκες της βασιλικής οικογένειας, η μητέρα Kate και οι θείες Pippa Middleton και Meghan Markle, μιας που οι εμφανίσεις τους ήταν άκρως ενδιαφέρουσες!

Ως είθισται για μια βάφτιση, η Kate επέλεξε ένα κρεμ φόρεμα του αγαπημένου της οίκου Alexander McQueen, ασορτί γόβες και ένα εντυπωσιακό headpiece με πέρλες από το σχεδιαστή Jane Taylor. Η μικρή Charlotte φόρεσε ένα λευκό φόρεμα με μπλε φλοράλ μοτίβο και χαριτωμένες μπαλαρίνες σε σκούρο μπλε χρώμα, μαζί με καλτσάκια.

Η Meghan ακολούθησε με ένα ακόμα υπέροχο μίντι φόρεμα, δια χειρός Ralph Lauren, εμμένοντας στην αγάπη της για τους αμερικάνους σχεδιαστές. Το look της ολοκλήρωσε με ένα εντυπωσιακό καπέλο Stepen Jones.

#duchessofsussex #meghanmarkle in #ralphlauren 👍🏼or👎🏼?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) στις

Και ενώ οι δύο δούκισσες έκαναν κομψές και όμορφες εμφανίσεις, συνεπείς με την εικόνα τους, η Pippa Middleton έμοιαζε με... παραφωνία στην γενικά καλόγουστη ακολουθία της βάφτισης. Η εγκυμονούσα αδερφή της Kate επέλεξε ένα μακρόταλο γαλάζιο φόρεμα με κουμπιά και πιέτες, που ωστόσο δεν κολάκευε τη φιγούρα της και κατακρίθηκε από πολλούς στα social media!

Από την κλειστή βάφτιση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι... παππούδες του μικρού πρίγκιπα με την Camilla Parker Bowles και την Carole Middleton να κάνουν παρόμοιες επιλογές: μίντι φορέματα σε απαλούς χρωματισμούς και καπέλα στο ίδιο χρώμα.