Meghan Markle - Η στυλιστική λεπτομέρεια που κανείς δεν πρόσεξε

10.07.2018
Meghan Markle - Η στυλιστική λεπτομέρεια που κανείς δεν πρόσεξε
Η εμφάνισή της στη βάφτιση του πρίγκιπα Louis είχε μια μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια!

Ο μικρός Πρίγκιπας Louis έλαβε χτες και επίσημα το χριστιανικό χρίσμα, παρουσία της βασιλικής οικογένειας. Και ενώ όλες οι εμφανίσεις σχολιάστηκαν, εκείνη της Meghan Markle συζητήθηκε περισσότερο απ'όλες.

Έχοντας υιοθετήσει τον μονοχρωματικό τρόπο που ντύνεται η βασιλική οικογένεια, η Meghan έκανε μία εμφάνιση σε λαδί απόχρωση. Ένα κομψό midi φόρεμα Ralph Lauren, σουέντ γόβες και clutch και ένα κομψό καπέλο αποτέλεσαν την εμφάνισή της που σχολιάστηκε θετικά από τον Τύπο και τα social media.

Η Δούκισσα του Sussex ωστόσο είχε ένα ακόμα αξεσουάρ μαζί της, που ελάχιστοι πρόσεξαν: ένα ζευγάρι σουέντ γάντια! Δεδομένου ότι η Αγγλία βιώνει ένα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της καύσωνα, τα γάντια αυτά μοιάζουν τουλάχιστον περιττά. Τι σημαίνει λοιπόν η παρουσία τους;

Ψάχνοντας σχετικά, ανακαλύψαμε πως η Βασίλισσα Ελισάβετ φοράει γάντια σε κάθε δημόσια περίσταση, ιδίως όταν πρόκειται αν κάνει χειραψία με κάποιον, προκειμένου να προστατεύσει και να προστατευτεί από βακτήρια. Μήπως η Meghan ακολουθεί στα χνάρια της;

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα σουέντ της γάντια ταιριάζουν με τη νέα της γκαρνταρόμπα: και τα δύο αρμόζουν σε μία Δούκισσα!