Η πιο fun συλλογή του καλοκαιριού αγαπά τον πλανήτη και το δέρμα σου!

21.07.2018
Η πιο fun συλλογή του καλοκαιριού αγαπά τον πλανήτη και το δέρμα σου!
Μάθε τα πάντα για τις συλλογές της KEEN organic!

Στους καιρούς που διανύουμε δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως η αγάπη μας για τη Μόδα γίνεται όλο και πιο επιζήμια για το περιβάλλον. Υπάρχουν ωστόσο πολλοί τρόποι να είσαι απόλυτα κομψή φροντίζοντας παράλληλα και το περιβάλλον. Ο αγαπημένος μας από αυτούς ειναι η Keen organic!

Η KEEN organic είναι μια Ελληνική εταιρία που δημιουργήθηκε στην Αθήνα με μία βασική ιδέα πίσω από τον σχεδιασμό και την παραγωγή των σχεδίων της: ότι η σύγχρονη μόδα δεν είναι υποχρεωτικά εχθρός του περιβάλλοντος.

Όλα ξεκινούν από το ύφασμα! Αν και το βαμβακερό ύφασμα έχει συνδεθεί με την ιδέα της αγνότητας, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά: στις συμβατικές καλλιέργειες βαμβακιού διοχετεύεται το 25% της παγκόσμιας παραγωγής λιπασμάτων, η οποία χρησιμοποιεί περισσότερα από 8000 χημικά! Ήξερες επίσης πως κατά τον χρωματισμό του χρησιμοποιούνται επικίνδυνα χημικά ενώ τα ρούχα ψεκάζονται στο τέλος με φορμαλδεΰδη ώστε να δείχνουν ατσαλάκωτα και να μη μουχλιάζουν;!

Όλα τα παραπάνω είναι φοβερά επιβλαβή όχι μονάχα για το περιβάλλον αλλά και για εμάς που τα φοράμε!

Όλα απορροφώνται από το δέρμα και έχουν κατηγορηθεί για σοβαρές ασθένειες και αλλεργίες. Η KEEN ωστόσο χρησιμοποεί πραγματικά αγνό, οργανικό βαμβάκι χωρίς χημικά! Με μηνύματα που προάγουν την ειρήνη, την αυτοπεποίθηση και τον φεμινισμό, τυπωμένα με ειδικά χρώματα νερού, χωρίς επιβλαβή χημικά, σε t-shirts, φορέματα και playsuits, η συλλογή της KEEN organic θα γίνει αφορμή για συζητήσεις με την παρέα αλλά ολόκληρη την οικογένεια.

Δες ακόμα και τη σειρά σε συνεργασία με τη WWF, με υπέροχες στάμπες για την προστασία του περιβάλλοντος!

Βρες την KEEN στο Facebook και το Instagram!