Kate Middleton - Έχει το τέλειο tip για άψογες εμφανίσεις με γόβες

23.08.2018
Kate Middleton - Έχει το τέλειο tip για άψογες εμφανίσεις με γόβες
Είναι γεγονός πως κάθε τέλεια εμφάνιση κρίνεται στις λεπτομέρειες! Και δεν είναι τυχαίο που οι εμφανίσεις της Δούκισσας του Campbridge δεν είναι ποτέ κάτι λιγότερο από αυτό.

Και ενώ τα πανάκριβα φορέματα και ταγιέρ βοηθούν στην τελική εικόνα, τα μικρά μυστικά που κατέχει η Kate Middleton είναι εκείνα που εγγυώνται την άρτια εμφάνισή της. Ένα από αυτά που μόλις αποκαλύφθηκε είναι πως φοράει καλσόν με αντιολισθητικά μαξιλαράκια, προκειμένου να είναι σίγουρη πως τα παπούτσια της θα παραμένουν στη θέση τους σε κάθε περίπτωση!

Μιας που οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας είναι υποχρεωμένες να φορούν καλσόν σε κάθε επίσημη εμφάνιση, η Kate βρήκε τον τρόπο να τους προσδώσει και μία πρακτική χροιά. Όλες ξέρουμε άλλωστε, πόσο ολισθηρός μπορεί να είναι ο συνδυασμός από ενός καλσόν και μίας ψηλής γόβας...

Είναι μάλιστα πολύ πιθανό η Kate να έχει μοιραστεί το πανέξυπνο αυτό tip και με την νύφη της Meghan Markle καθότι πλέον και εκείνη είναι υποχρεωμένη να φοράει διάφανο καλσόν σε κάθε της δημόσια εμφάνιση.

Διάβασε επίσης: Kate και William: Ποιος έχει τη νόμιμη επιμέλεια των παιδιών τους; Όχι οι ίδιοι πάντως!

Ως τώρα έχουμε επίσης πληροφορηθεί πως οι Δούκισσες στερεώνουν τον ποδόγυρο των φορεμάτων τους με βαρίδια ή επιλέγουν υφάσματα που προκαλούν στατικό ηλεκτρισμό και όλα αυτά για να αποφύγουν τις... αποκαλύψεις σε περίπτωση έντονου αέρα.

Η Meghan επίσης είναι γνωστό πως επιλέγει παπούτσια ένα νούμερο μεγαλύτερα για να αποφύγει το πλήγιασμα όταν τα πόδια της, από την ορθοστασία και την κούραση, πρηστούν.