Gigi Hadid : Αποκαλύπτει τον μόνο σωστό τρόπο για να φορέσεις το ποδηλατικό κολάν!

05.09.2018
Gigi Hadid : Αποκαλύπτει τον μόνο σωστό τρόπο για να φορέσεις το ποδηλατικό κολάν!
Είναι όντως τολμηρό και η Gigi το φόρεσε άψογα και στις δύο περιπτώσεις! Εσύ, όμως θα το δοκίμαζες;

Είναι επίσημο! Τα ποδηλατικά κολάν έχουν επιστρέψει στη μόδα και δεν ξέρουμε πώς ακριβώς να το πάρουμε... Είναι ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται για ένα trend που αφορά όλες τις γυναίκες, όμως αξίζει να το δοκιμάσεις ακόμα και αν δεν φοβάσαι τον τρόπο που το συγκεκριμένο ρούχο διαγράφει κάθε λεπτομέρεια;

Μη φοβού! H Gigi Hadid αναλαμβάνει μαθήματα styling και μέσα από δύο looks παραδίδει μαθήματα για να το πώς να φορέσεις άψογα το ποδηλατικό κολάν!

Διάβασε επίσης: Emily Ratajkowski: Το ένα παράδοξο πράγμα που φορά πάντα - και με ρούχα και με μπικίνι

Στην πρώτη της εμφάνιση, η Gigi έκανε το αμφιλεγόμενο, γυμναστηριακό κομμάτι να μοιάζει πιο ακριβό από ποτέ ενσωματώνοντάς το σε ένα total black look, μαζί με oversized μακό μπλούζα που έπιασε μέσα από τη μπάσκα του κολάν. Το look της έγινε ακόμα πιο elegant με ένα ζευγάρι ψηλά μαύρα sock booties, μαύρη τσάντα, ρετρό γυαλιά ηλίου και μερικά λεπτά χρυσά κολιέ.

September 3: #Gigihadid leaving her apartment in NYC and heading to a fitting🤗❤️ I'm so excited for #NYFW😃

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M Y Q U E E N G I G I👸 (@myqueengigi) στις 4 Σεπ, 2018 στις 6:59 πμ PDT

Μία ημέρα μετά η Gigi παρακολούθησε τον αγώνα της Serena Williams στο τουρνουά τένις US Open και φόρεσε ξανά το ποδηλατικό κολάν με έναν ακόμα πανέξυπνο τρόπο. Μια κομψή ριγέ πουκαμίσα συνδυάστηκε με ένα λευκό αυτή τη φορά κολάν, λευκή τσάντα και φλατ σανδάλια με μοτίβο. Η Gigi ανέβασε το σεξαπίλ του look ανοίγοντας τα πρώτα κουμπιά της πουκαμίσας ώστε να μοιάζει με έξωμο μπλουζάκι ενώ και από αυτή την εμφάνιση δεν έλειψαν τα λεπτεπίλεπτα χρυσά κοσμήματα σε αυτιά, λαιμό και δάχτυλα.

Διάβασε επίσης: Βαρέθηκες την γκαρνταρόμπα σου; 10 πράγματα που θα την ανανεώσουν... δωρεάν

Αν και πολύ διαφορετικές, οι δυο εμφανίσεις μοιάζουν συνδεδεμένες από μία απλή φόρμουλα επιτυχίας που μπορείς εύκολα να ακολουθήσεις και εσύ, στην περίπτωση που θα δοκιμάσεις να φορέσεις το ποδηλατικό κολάν και εκτός γυμναστηρίου.

Ποδηλατικό κολάν + Φαρδύ μπλουζάκι/ πανωφόρι + Χρυσά αξεσουάρ + Trendy παπούτσια

Με βάση αυτήν μπορείς να το δοκιμάσεις μαζί με λεπτό top, blazer και chunky sneakers για casual business στυλ. Ή, ακόμα, με σιφόν αέρινη πουκαμίσα και slouchy boots για μια πιο boho εκδοχή του trend! Μήπως τώρα νιώθεις έτοιμη να το δοκιμάσεις;

Διάβασε επίσης: Meghan Markle - Φόρεσε μια τεράστια τάση του Χειμώνα, την ημέρα των γενεθλίων της!

(​γράφει η Κέλλυ Δεσύπρη)