Το αναπάντεχο χρώμα που θα φέρει ήπια την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα στο Φθινόπωρο!

06.09.2018
Το αναπάντεχο χρώμα που θα φέρει ήπια την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα στο Φθινόπωρο!
Όχι, δεν είναι το γαλάζιο!

Ναι, σίγουρα γνωρίζεις πως το καφέ είναι το απόλυτο χρώμα του ερχόμενου χειμώνα. Σίγουρα γνωρίζεις πως το απόλυτο παστέλ είναι το γαλάζιο που, μάλιστα, θα συνοδεύσει αρμονικά τις γήινες αποχρώσεις της σεζόν. Έχεις επίσης ενημερωθεί για την... τρέλα των neon χρωμάτων που έχουν φορέσει όλες, από την Kim Kardashian μέχρι την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Δεν νιώθεις όμως πως είναι νωρίς για να υιοθετήσουμε αυτά τα χρώματα στην Ελλάδα που το καλοκαίρι είναι ακόμα παντού; Και εν πάσει περιπτώσει, η μετάβαση από το άφθονο λευκό, το κίτρινο και το μπλε που τόσο πολύ φορέσαμε το καλοκαίρι, στο χειμερινό καφέ δεν γίνεται εύκολα!

Αφού λοιπόν το ζητούμενο είναι ένα χρώμα που θα λειτουργήσει σαν... μαξιλαράκι ανάμεσα στις δύο στυλιστικές εποχές, σου βρήκαμε το καλύτερο! Με έμπνευση από το φλουο πράσινο και την ανάγκη για ένα μια πιο ευκολοφόρετη γήινη απόχρωση στο νου, σου παρουσιάζουμε το γλυκό lime!

Το απαλό αλλά και φωτεινό πράσινο, που μοιάζει με βεραμάν στην πιο χαρούμενη, ελπιδοφόρα εκδοχή του έχει ήδη εμφανιστεί στα mid-season looks αγαπημένων influencers για να ξέρεις πώς να το συνδυάσεις τώρα που το χρειάζεσαι περισσότερο από κάθε άλλο... χρώμα!

Σε σουέντ υφή, μαζί με το καρό του Χειμώνα

Σε σατέν υφή, μαζί με western μπότες

Μαζί με μαύρο denim και 90s αξεσουάρ

Μαζί με ροζ ή φόυξια και statement αξεσουάρ