Έγκυος στην πασαρέλα! Δες την εμφάνιση του supermodel που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

10.09.2018
Έγκυος στην πασαρέλα! Δες την εμφάνιση του supermodel που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!
Είναι πέντε μηνών έγκυος και το χαίρεται με κάθε τρόπο!

Ο λόγος για τη Lily Aldridge που πριν περίπου ένα μήνα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω social media. Πλέον το μοντέλο είναι 5 μηνών έγκυος με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα να διαγράφει καθαρά κάτω από τα ρούχα της, κάτι που ήταν και στόχος στην χτεσινή της εμφάνιση στην πασαρέλα!

Η γλυκιά Lily περπάτησε στο catwalk του Brandon Maxwell στο πλαίσιο της New York Fashion Week και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό! Το μοντέλο εμφανίστηκε με ένα halter neck κατακόκκινο φόρεμα που αγκάλιαζε τις καμπύλες της αποδεικνύοντας πως η μητρότητα είναι ένας ακόμα παράγοντας ομορφιάς.

Λίγο αργότερα, η Lily εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της μέσα από τα προσωπικά της social media γράφοντας:

Είμαι τόσο περήφανη που περπάτησα στο show Brandon Maxwell όντας 5 μηνών έγκυος! Έχω περπατήσει σε πολλάς shows αλλά αυτή είναι μια στιγμή που πάντα θα αναπολώ με έντονο συναίσθημα. Ευχαριστώ Brandon που με άφησες να λάμψω και που είσαι πραγματικός τζέντλεμαν. Σε αγαπώ για πάντα!

Η Lily δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά και τις συναδέλφους της στο show:

Στέλνω αγάπη και σε όλα τα δυναμικά κορίτσια που περπάτησαν στο show. Είχε τόση πλάκα να είμαστε μαζί στα παρασκήνια, όλοι είχαν υπέροχη διάθεση και χάιδευαν την κοιλιά μου και γιόρταζαν αυτό το υπέροχο ταξίδι μαζί μου! Ένα κύμα ενδυνάμωσης (ήταν) το show Brandon Maxwell!