Back to School: Το αξεσουάρ που θα λατρέψει κάθε fashionista, μικρή και μεγάλη!

11.09.2018
Back to School: Το αξεσουάρ που θα λατρέψει κάθε fashionista, μικρή και μεγάλη!
Κι όμως. Υπάρχει ένα αξεσουάρ που θα εκτιμήσουν εξίσου οι κόρες, οι μαμάδες αλλά και οι... λάτρεις της περιπέτειας! Μπορείς να μαντέψεις πoιο είναι;

Μιλάω φυσικά για το σακίδιο πλάτης που μοιάζει να μην φεύγει ποτέ από τη μόδα! Μετά τη μεγάλη του επάνοδο, περίπου τρία χρόνια πριν, έχει πάρει κάθε πιθανή μορφή έτσι ώστε να συνδυάζεται ιδανικά με κάθε εμφάνιση ανεξαρτήτου περίστασης και στυλ.

Διάβασε επίσης: Τα μόνα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου!

Και αυτή τη σεζόν το σακίδιο πλάτης θα φορεθεί πολύ, όχι μονάχα από τους μαθητές αλλά και από κάθε fashionista, σε οποιαδήποτε ηλικία. Καρό; Animal Print; Neon ή μεταλλιζέ; Όποια τάση της νέας σεζόν κι αν σκεφτείς, θα την βρεις και σε κάποιο σακίδιο πλάτης!

Για τις... μεγάλες fashion lovers, δε, το σακίδιο πλάτης είναι ο πιο κομψός και άνετος τρόπος να έχεις πάντα μαζί σου όλα σού τα απαραίτητα ακόμα κι αν είσαι εκτός σπιτιού από το πρωί ως το βράδυ! Φυσικά, δεν λείπει και η mini εκδοχή του backpack που είναι ιδανική για τη βραδινή σου έξοδο και συνήθως είναι διακοσμημένη με τρουκς, κρύσταλλα και άλλα διακοσμητικά που προσθέτουν την απαραίτητη λάμψη στο τελικό σου look.

Από τις δεκάδες επιλογές που κυκλοφορούν, ωστόσο, εμείς έχουμε ξεχωρίσει εκείνο της..."αρκτικής αλεπούς" γνωστή και ως Fjallraven! Πρόκειται για το σουηδικό brand που έχει κατακτήσει το street style και κάθε σεζόν καταφτάνει σε δεκάδες χρώματα, πολλά μεγέθη και στυλ. Εξαιρετικά ανθεκτικό στις... κακουχίες, με sustainable χαρακτήρα και διαχρονικό σκανδιναβικό σχεδιασμό, το Fjallraven Kanken αναμένεται φέτος να ταξιδέψει στο σχολείο, το πανεπιστήμιο, στο γραφείο αλλά και στο... βουνό!