Meghan & Kate: Ο στυλιστικός κανόνας για τα κοσμήματα που καλό είναι να ακολουθείς κι εσύ!

10.09.2018
Meghan & Kate: Ο στυλιστικός κανόνας για τα κοσμήματα που καλό είναι να ακολουθείς κι εσύ!
Όπως περιμένει κανείς από ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, η Meghan Markle και η Kate Middleton έχουν στη διάθεσή τους μία άκρως ζηλευτή συλλογή από κοσμήματα.

Και αυτή, ωστόσο, διέπεται από το περίφημο, πλέον, "στυλιστικό πρωτόκολλο" που καθορίζει κάθε μικρή και μεγάλη λεπτομέρεια στο ντύσιμό τους.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle - Το σχεδόν σκανδαλιστικό look της Δούκισσας που "ξέφυγε" από τη Βασίλισσα

Η royal expert, Myka Meier αποκάλυψε πως κάθε Δούκισσα έχει μία ομάδα ανθρώπων που την βοηθά να προετοιμαστεί για κάθε δημόσια εμφάνιση. Ένας από τους αυτούς αναλαμβάνει την επιλογή κοσμημάτων που γίνεται με ιδιαίτερη αυστηρότητα!

Σύμφωνα με την Meier τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν επιτρέπεται να φορούν διαμάντια κατά τις πρωινές ώρες (πέρα από τη βέρα τους ή κάποιον σταυρό). Κατα τις πρωινές εξόδους και μέχρι τις 6 το απόγευμα, η Kate και η Meghan φορούν άλλους πολύτιμους λίθους όπως τα ζαφείρια και τα μαργαριτάρια καθώς και κοσμήματα από πολύτιμα μέταλλα και ημιπολύτιμες πέτρες.

Διάβασε επίσης: Kate – William: Έτσι έσπασαν το πρωτόκολλο την πρώτη νύχτα του γάμου τους

Το βράδυ, ωστόσο, όταν το ένδυμα γίνεται πιο επίσημο, τα διαμάντια και ο λευκόχρυσος είναι η πρώτη και κύρια επιλογή για τις δύο Δούκισσες!

Διάβασε επίσης: Η Νο.1 τάση στα κοσμήματα του Φθινοπώρου