Olivia Palermo: Φόρεσε το western trend με τον πιο αναπάντεχο τρόπο!

20.09.2018
Olivia Palermo: Φόρεσε το western trend με τον πιο αναπάντεχο τρόπο!
Όταν ένα από τα πιο δύσκολα trends συναντά μία από τις πιο chic γυναίκες του κόσμου, το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον αναπάντεχο!

Η Olivia Palermo είναι γνωστή για το κομψό και θηλυκό της ντύσιμο, με κάθε της εμφάνιση να αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις λάτρεις της μόδας. Για να είμαστε όμως ειλικρινείς, υπάρχει μια τάση που ποτέ δεν πιστεύαμε πως θα υιοθετούσε η 32χρονη influencer, κι αυτή είναι η western!

Διάβασε επίσης: NYFW: Το μανικιούρ της "τεμπέλας" είναι επιτέλους τάση!

Κρόσια, δέρμα, καουμπόικες μπότες και ινδιάνικα κεντήματα αφήνουν αυτή τη σεζόν την "Άγρια Δύση" και εμφανίζονται στους δρόμους της πόλης. Και ενώ η ρομαντική και κομψή Olivia μοιάζει να μην έχει καμία σχέση με την τάση, κατάφερε να την υιοθετήσει με έναν εντελώς αναπαντεχό και ταιριαστό με εκείνη τρόπο.

Η Olivia Palermo εμφανίστηκε στο front row του οίκου Alberta Ferretti φορώντας ένα φόρεμα από σιφόν, με μήκος μέχρι τον αστράγαλο και διακοσμημένο με κρόσια και κεντήματα. Το look της ολοκληρώθηκε από μία ζώνη με βαριές αγκράφες και ένα ζευγάρι κομψά oxford shoes με μεταλλικά τρουκς.

Διάβασε επίσης: NYFW: Το στυλιστικό τρικ που θα μετατρέψει τα καλοκαιρινά σου ρούχα σε φθινοπωρινά

Αυτό που έκανε τη διαφορά, στο συγκεκριμένο look είναι το total black στυλ που επέλεξε η Olivia καθώς και η αναπάντεχη πινελιά που πρόσθεσαν τα oxford shoes της: μια urban και... φιλική προς τον χρήστη λεπτομέρεια που έφερε το ρετρό western στυλ στο 2018.