Tο στιλ του Sex and the City

11.05.2010
Ποιος είπε ότι το στιλ της γνωστής και πολυαγαπημένης σου σειράς "Sex and the city" είναι πολύ ακριβό για το πορτοφόλι σου; Δεν είναι ανάγκη να κοιμάσαι αγκαλιά με τις Manolo Blahnik για να μπορείς να καυχιέσαι ότι είσαι μια δεύτερη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ . Τώρα με αφορμή τη νέα ταινία , σου αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά του στιλ τους αλλά και πώς θα καταφέρεις να το πετύχεις με λιγοστά ευρώ!

Ποιος είπε ότι το στιλ της γνωστής και πολυαγαπημένης σου σειράς "Sex and the city" είναι πολύ ακριβό για το πορτοφόλι σου; Δεν είναι ανάγκη να κοιμάσαι αγκαλιά με τις Manolo Blahnik για να μπορείς να καυχιέσαι ότι είσαι μια δεύτερη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ . Τώρα με αφορμή τη νέα ταινία , σου αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά του στιλ τους αλλά και πώς θα καταφέρεις να το πετύχεις με λιγοστά ευρώ!

Κάρι, Σαμάνθα, Σάρλοτ ή Μιράντα όποιο κορίτσι και αν σου αρέσει περισσότερο πάρε μαθήματα στιλ για να γίνεις η ιέρεια της μόδας.

Λίγα λόγια για το στιλ τους

Κάρι: η θεά της μόδας που μας έκανε να ξαναβάλουμε τη μόδα στη ζωή μας είναι εδώ ια να σου θυμίσει ότι το στιλ είναι να ξέρεις ποια είσαι και τι θέλεις να πεις χωρίς να δίνεις δεκάρα! Κάποιοι τη θεωρούν εκκεντρική ενώ για εσένα είναι το ιδανικό style icon; Τότε δεν έχεις παρά να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει και να γεμίσεις χρώμα και φυσικά παπούτσια τη ντουλάπα σου!

Σαμάνθα: το σέξ απίλ της Σαμάνθα είναι έκδηλο και στον τρόπο ντυσίματος της. Αυτό σημαίνει: βαθύ ντεκολτέ , έξω ώμοι, έξω πλάτη, σούπερ μίνι , όλα επιτρέπονται! Αν νιώθεις μια δεύτερη Σαμάνθα δεν έχεις παρά να αναδείξεις την πιο σέξι εκδοχή του εαυτού σου!

Σάρλοτ: είναι κομψή αλλά με μια δόση συντηρητισμού στο στιλ της! Ανακάλυψε τη μαγεία της pencil skirt , της ροζ φούστας και δόξασε το διαχρονικό μαύρο!

Μιράντα: είναι chic αλλά συγκρατημένη στο ντύσιμο της. Είναι μια πολύ κομψή μητέρα και το στιλ της κινείται σε χαλαρούς ρυθμούς. Από την αγαπημένη της φόρμα μέχρι το μάξι φόρεμα της βραδινής της εξόδου διακρίνεται για την κομψότητα της!

Και πώς θα το πετύχεις:

Το λευκό φόρεμα της Κάρι: δε χρειάζεται να έχεις στιλίστρια την Πατρίσια Φιλντ για να σκεφτείς ότι το διαχρονικό λευκό φόρεμα είναι ένα κομμάτι που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στην ντουλάπα σου! Το χρώμα που θες δε θες σου θυμίζει καλοκαίρι και τα χρόνια της αθωότητας σου ταιριάζει είτε είσαι ξανθιά, κοκκινομάλλα ή μελαχρινή και δεν έχεις παρά να το ξεχωρίσεις! Συνδύασε το τέλεια με ένα εντυπωσιακό κολιέ και κλέψε ακαριαία τις εντυπώσεις από το πρωί στον καφέ μέχρι το βράδυ στο ποτό. Ιδανική αγορά- επένδυση για τις καυτές καλοκαιρινές νύχτες που σε περιμένουν.

Η χαρά του εμπριμέ αλά Σάρλοτ: ακολούθησε το παράδειγμα της Σάρλοτ και βάλε το εμπριμέ στη ζωή σου. Οι εποχές έχουν αλλάξει και πάει πολύς καιρός παό τότε που το εμπριμέ ύφασμα σου θύμιζε τη θεία Μερόπη , αντίθετα φέτος σε βάζεισ την καρδιά της μόδας. Τι πιο ωραίο από εμπριμέ λουλούδια να στολίζουν το κορμάκι σου ειδικά τώρα που είμαστε μια ανάσα από το καλοκαίρι; Το φλοράλ σε κερδίζει φέτος ενώ δεν έχεις παρά να τολμήσεις τα ζωηρά χρώματα όπως φούξια, κίτρινο και όλες τις αποχρώσεις του μπλε!

Το στράπλες που βγάζει μάτι αλά σεξοβόμβα Σαμάνθα: τώρα που έρχεται καλοκαιράκι και σε έχει πιάσει η ζέστη για τα καλά , δεν έχεις παρά να επενδύσεις στο πιο σέξι κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου! Το στράπλες είναι αυτό που σου λύνει τα χέρια ενώ ταυτόχρονα είναι τόσο άνετο , όσο και το νυχτικό σου.

One shoulder μαγεία αλά Μιράντα: μπορεί να είναι κάπως συντηρητική στο ντύσιμο της αλλά αφήνοντας τον ένα ώμο ακάλυπτο κερδίζει πόντους σεξουαλικότητας! Το τρεντ που μας έχει ήδη κερδίσει από πέρυσι συνεχίζει δυναμικά να ,ας κόβει την ανάσα. Προτίμησε και εσύ την one piece εκδοχή του φορέματος σε όποιο χρώμα και αν σου αρέσει και κλέψε το στιλ της!

Μην ξεχνάς: τα αξεσουάρ από καρφίτσα μέχρι φουλάρια, σκουλαρίκια και ότι άλλο σου αρέσει είναι must τόσο για τα κορίτσια του Sex and the City όσο και για εσενα αν θες να κάνεις statement εμφάνιση!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη