Πώς θα λανσάρεις το ναυτικό στιλ

25.05.2010
Το στιλ που θες δε θες σου θυμίζει ότι το καλοκαίρι έφτασε δεν είναι άλλο από το ναυτικό στιλ που συνεχίζει να μας κατακτά τουλάχιστον επί 2 συνεχόμενες- καλοκαιρινές- σεζόν.

Το στιλ που θες δε θες σου θυμίζει ότι το καλοκαίρι έφτασε δεν είναι άλλο από το ναυτικό στιλ που συνεχίζει να μας κατακτά τουλάχιστον επί 2 συνεχόμενες- καλοκαιρινές- σεζόν. Το διαχρονικό λευκό και το ναυτικό μπλε γίνονται τα αγαπημένα σου αυτό το καλοκαίρι και είσαι έτοιμη να σαλπάρεις. Μάθε όλα τα μυστικά του πιο καλοκαιρινού στιλ για να είσαι πάντα στην καρδιά της μόδας!

Το ναυτικό σου το φορεματάκι: είναι ότι πιο απλό και κομψό μπορείς να βρεις , αφού σε βάζει στην καρδιά της μόδας με ένα μόνο κομμάτι. Αν θέλεις το φόρεμα να σε δείχνει ακόμη πιο κομψή δεν έχεις παρά να προτιμήσεις την κάθετη ρίγα στο κάτω μέρος αν δε φημίζεσαι και για τους σμιλεμένους σου γλουτούς! Αν πάλι το πλούσιο στήθος σου έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις - αφού ευλογήσεις τον Κύριο που σου το χάρισε -προτίμησε το πάνω μέρος να είναι μονόχρωμο έτσι ώστε η προσοχή να δοθεί στο κάτω μέρος όπου οι κάθετες ρίγες του φορέματος θα σου χαρίσουν το ναυτικό αέρα που θέλεις! Ιδανικό από τον καφέ με τις κολλητές το πρωί μέχρι το φαγητό με τον αγαπημένο σου , το σέξι marine φόρεμα σου μπορεί να συνδυαστεί άνετα με κοραλί τσάντα ή κόκκινα παπούτσια για να απογειώσει μονομιάς το στιλ σου! Σκέψου και το λαδί εναλλακτικά που μπορείς άνετα να συνδυάσεις με κόκκινο της φωτιάς και δε θα χάσεις!

Τιπ: η διχρωμία στο ναυτικό στιλ είναι το απόλυτο must!

Το σορτσάκι του ναύτη: οκ όταν σκέφτεσαι θάλασσες και καλοκαίρι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι το καυτό λευκό σορτσάκι που διαχρονικά συγκλονίζει άντρες και γυναίκες! Δε χρειάζεται να έχεις τα πόδια της Ζιζέλ για να τολμήσεις να φορέσεις το απόλυτο καλοκαιρινό κομμάτι , το σορτσάκι στο χρώμα της αθωότητας αφού δε θέλει κόπο αλλά τρόπο. Αν έχεις τα πιασιματάκια σου προτίμησε το σορτς- βερμούδα που σου αφήνει λίγο παραπάνω μάκρος . Το τζιν σορτσάκι με λευκό ζωνάκι είναι ακόμη μια επιλογή που θα απογειώσει το ναυτικό στιλ σου!

Το ριγέ σακάκι σου: η ρίγα είναι το βασικό χαρακτηριστικό του ναυτικού στιλ και το σακάκι σου δε μπορεί παρά να είναι ριγέ! Ο συνδυασμός άσπρης- μπλε ρίγας ή για τις πιο τολμηρές άσπρης- κόκκινης ρίγας σε βάζει στο επίκεντρο του στιλ και το καλοκαίρι! Καλό είναι το υπόλοιπο σύνολο να κινείται σε μονόχρωμους τόνους έτσι ώστε να αποφύγεις μεγάλα στιλιστικά ατοπήματα. Το σκούρο μπλε με το κόκκινο συνδυάζονται πάντα άψογα και καλά θα κάνεις να μη το ξεχνάς αυτό! Φέτος η μαρινιέρα γίνεται η αγαπημένη σου λέξη και το κόκκινο μπαίνει για τα καλά στη ζωή σου!

Τιπ: το απλό ριγέ μπλε- άσπρο μπλουζάκι σε βγάζει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αξεσουάρ: τα βραχιόλια, τα λουλούδια, τα μαντίλια σε άσπρη - μπλέ απόχρωση και οι καπελαδούρες ενισχύουν όσο τίποτα το αγαπημένο σου ναυτικό στιλ!

Αυτό το καλοκαίρι ετοιμάσου για το πιο μεγάλο ταξίδι στο στιλ και έφυγες!

Ελένη Αναστασάκη