Γιατί μετακόμισε ξαφνικά;

14.05.2008
Στο σπίτι της στην Ηλιούπολη επέστρεψε η γνωστή τραγουδίστρια ύστερα από μια μετακόμιση-αστραπή λίγες μέρες πριν από το Πάσχα.

Στο σπίτι της στην Ηλιούπολη επέστρεψε η γνωστή τραγουδίστρια ύστερα από μια μετακόμιση-αστραπή λίγες μέρες πριν από το Πάσχα. Η Άντζελα Δημητρίου ύστερα από ώριμη σκέψη αποφάσισε να επιστρέψει στο διαμέρισμά της, αφήνοντας πίσω την τριώροφη βίλα και ό,τι θύμιζε το δεύτερο γάμο της με τον ίδιο άντρα, τον Γιώργο Τρούπη. Η κατοικία στην Άνω Γλυφάδα είχε νοικιαστεί με σκοπό να στεγάσει τα όνειρα της Άντζελας και του Γιώργου ύστερα από την επανασύνδεσή τους το 2003, η οποία κατέληξε στον πολυδιαφημισμένο γάμο τους. Όμως, η ευτυχία δεν κράτησε πολύ και σύντομα το ζευγάρι κατέληξε ξανά στο χωρισμό. Το ύψος του ενοικίου ήταν αρκετά μεγάλο και η τραγουδίστρια δεν επιθυμούσε να συνεχίσει να το καταβάλλει.

Έπειτα οι αναμνήσεις της από τη συμβίωσή της με τον Γιώργο Τρούπη και το γιο του Δημήτρη και, φυσικά, την κόρη της Όλγα στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη οικογένεια κάθε άλλο παρά ευχάριστες της ήταν. Λίγες μέρες πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα πήρε την απόφαση και με πολύ γρήγορους ρυθμούς επέστρεψε στο σπίτι της στην Ηλιούπολη. Στο ίδιο κτίριο, άλλωστε, κατοικεί και η μητέρα της, η οποία ύστερα από τα γνωστά γεγονότα του περσινού καλοκαιριού με το χαμό του αδερφού της τραγουδίστριας είχε απόλυτη ανάγκη τη συντροφιά της κόρης της, Άντζελας. Τι καλύτερο από το να είναι μαζί και να γλιτώνει το ακριβό ενοίκιο, εξοικονομώντας τα χρήματα που χρειάζεται για να καλύψει κάποια χρέη που τελευταία την κυνηγούν.