Η Λάσκαρη απαντά στην Ελεονώρα!

13.05.2008
Ολη αυτή η ιστορία με την παρουσιάστρια του «Πρωινού καφέ» δεν με αφορά, ήταν τα λόγια της Ζωής Λάσκαρης σε πρόσωπα του φιλικού και επαγγελματικού της περιβάλλοντος σχολιάζοντας πριν από λίγες ημέρες όσα είπε γνωστή παρουσιάστρια για αυτήν.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Ολη αυτή η ιστορία με την παρουσιάστρια του «Πρωινού καφέ» δεν με αφορά, ήταν τα λόγια της Ζωής Λάσκαρης σε πρόσωπα του φιλικού και επαγγελματικού της περιβάλλοντος σχολιάζοντας πριν από λίγες ημέρες όσα είπε γνωστή παρουσιάστρια για αυτήν. Η μεγάλη πρωταγωνίστρια έδειξε έτσι πως δεν είναι διατεθειμένη να αναλωθεί σε ανούσιες κόντρες, καθώς έχει μάθει να μιλάει μόνο μέσα από τη δουλειά της.

Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός της, η Ζωή Λάσκαρη έμεινε πραγματικά έκπληκτη όταν πληροφορήθηκε για όσα της καταλόγισε μέσω του «Πρωινού καφέ» η παρουσιάστρια. Αφορμή για το ξέσπασμα της τελευταίας στάθηκε μια δήλωση της ντίβας του ελληνικού κινηματογράφου στη Νανά Παλαιτσάκη και στο Alter, στην οποία έλεγε πως η κοπέλα έχει εκτεθεί και αναφερόταν ουσιαστικά στην επιλογή της να πραγματοποιεί στο παρελθόν συχνές νυχτερινές εξόδους. Ωστόσο, όπως διαβεβαιώνουν το ΛΟΙΠΟΝ στενοί συνεργάτες της κ. Λάσκαρη, η εν λόγω αναφορά αποτελούσε απλά και μόνο καλοπροαίρετη συμβουλή προς τη νεαρή παρουσιάστρια.

Βέβαια, εκείνη δεν το εξέλαβε έτσι και εξέπληξε τους συνεργάτες της, αλλά και το σύνολο του δημοσιογραφικού κόσμου όταν αποφάσισε να απαντήσει στην αγαπητή ηθοποιό. Αρχικά αναφέρθηκε στην ηλικία της: είπε ότι είναι 75 ετών, αλλά δεν της φαίνεται, γιατί έχει κάνει πολλά τραβήγματα! Το θέμα όμως δεν έμεινε εκεί, καθώς μετά τις αναφορές στο συγκεκριμένο θέμα η οικοδέσποινα του «Πρωινού καφέ» σύστησε σε αυστηρό ύφος στη Ζωή Λάσκαρη: «Καλά θα κάνει να ασχολείται με την οικογένειά της και τις κόρες της», για να προσθέσει στη συνέχεια το απόσπασμα που επαναλήφθηκε ξανά και ξανά απ όλες τις μεσημβρινές εκπομπές «Άντε μην ανοίξω το στόμα μου, γιατί έχω πολλά να πω». Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα ένα ένα. Όσον αφορά την ατάκα για την ηλικία της, σύμφωνα με κοντινά της πρόσωπα, η Ζωή Λάσκαρη το αντιμετώπισε με το γνωστό χιούμορ που τη διακρίνει. Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται θέλουν τόσο τη διοίκηση του ΑΝΤ1 όσο και τη διεύθυνση προγράμματος να έχουν ενοχληθεί από τα λεγόμενα της Ελεονώρας Μελέτη. Άλλωστε, είναι γνωστό πως η οικογένεια Κυριακού διατηρεί εδώ και χρόνια φιλικές σχέσεις με το ζεύγος Λάσκαρη - Λυκουρέζου. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το έτερο ισχυρό ζεύγος του ΑΝΤ1 Τατιάνας Στεφανίδου - Νίκου Ευαγγελάτου. Είναι γνωστό ότι η οικοδέσποινα του «Αξίζει να το δεις» ξεκίνησε τις φετινές της εκπομπές με ένα μεγάλο αφιέρωμα στην κ. Λάσκαρη, ενώ η δημοφιλής ηθοποιός φιλοξενήθηκε και από τον Νίκο Ευαγγελάτο στο κεντρικό στούντιο του ΑΝΤ1 τη βραδιά της μετάδοσης των αποτελεσμάτων των εκλογών του Σεπτεμβρίου.

Μακριά από κουτσομπολιά και ίντριγκες η Ζωή Λάσκαρη συνεχίζει με επιτυχία την παράσταση της «Άλμα Μάλερ» στη θεατρική σκηνή «Ζωή Λάσκαρη» στην «Αθηναϊδα» σε σκηνοθεσία Αθανασίας Καραγιαννοπούλου και με συμπρωταγωνιστές τον Τάκη Χρυσικάκο και τον Στέλιο Ψαρουδάκη.