Τι κρύβει η επιστροφή της Αννίτας

28.01.2011
Με μια λιτή ανακοίνωση που κρύβει πολύ παρασκήνιο η Αννίτα Πάνια από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο επιστρέφει με ζωντανά «Παρατράγουδα» στη συχνότητα του Alter.

Με μια λιτή ανακοίνωση που κρύβει πολύ παρασκήνιο η Αννίτα Πάνια από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο επιστρέφει με ζωντανά «Παρατράγουδα» στη συχνότητα του Alter. Η ένταση των τελευταίων ημερών που δημιουργήθηκε με το εξώδικό της εκτονώθηκε και αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, οι δύο πλευρές τα βρήκαν.

Επομένως, ματαιώνεται στην πράξη το σενάριο που ήθελε την Αννίτα να μετακομίζει άμεσα στον Alpha έπειτα και από παρέμβαση της κουμπάρας της, Ρούλας Κορομηλά.

Οι πληροφορίες λένε πως η Αννίτα έλαβε εγγυήσεις ότι άμεσα ένα μεγάλο μέρος των δικών της δεδουλευμένων αλλά και των συνεργατών της θα καταβληθεί άμεσα από το κανάλι. Στην αποφυγή του διαζυγίου έπαιξε ρόλο και στέλεχος του καναλιού που διατηρεί φιλία με την Αννίτα από τότε που εκείνη παρουσίαζε ακόμη τις εκπομπές της στο Star.

«Οι εκπομπές της Αννίτας Πάνια "Τα παρατράγουδα" και "Είσοδος ελεύθερη" από το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιανουαρίου συνεχίζουν να μεταδίδονται κανονικά από τη συχνότητα του Alter», ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το απόγευμα της Τρίτης το κανάλι του Περιστερίου.

Άλλωστε και ο Όμηρος Ευστρατιάδης, όταν έγινε γνωστό το θέμα, φρόντισε με δηλώσεις του να αφήσει ανοιχτό ένα παραθυράκι επιστροφής... «Ελπίζω να λυθεί το θέμα, συνεργαζόμαστε 15 χρόνια με το κανάλι», είχε πει χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, μεγάλη ανησυχία επικρατεί και στον ψυχαγωγικό τομέα του Alter. Η αφορμή δόθηκε με ένα τρέιλερ υπό τον τίτλο «Το μεγάλο κανάλι της ενημέρωσης» και πρωταγωνιστές όλα τα μεγάλα ονόματα του ειδησεογραφικού τομέα. Αντίστοιχο τρέιλερ για τον ψυχαγωγικό τομέα όμως δεν υπήρξε, αλλά ούτε και θα υπάρξει, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Ωστόσο, ούτε πρόωρο κόψιμο των ψυχαγωγικών εκπομπών αναμένεται αυτή τη στιγμή, καθώς όλες οι αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι στο Alter μετατίθενται για το καλοκαίρι και αφού πρώτα θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο σταθμό.