Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης: Μετακομίζουν για να ησυχάσουν!

31.01.2011
Μια επίσκεψη σε μαγαζί με παιδικά έπιπλα ήταν αρκετή για να φουντώσουν οι φήμες που θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια να κυοφορεί τον καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

"Είναι τελικά έγκυος η Ζέτα;» ρωτήσαμε πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά στο ζευγάρι, αλλά απάντηση δεν πήραμε. Βέβαια, μας διαβεβαίωσαν ότι η επίσκεψη στο κατάστημα ήταν για τα ανίψια του Μιχάλη. Το σίγουρο είναι ότι το ζευγάρι ετοιμάζεται να μετακομίσει, εξ ου και η πρόσφατη επίσκεψη σε ένα άλλο κατάστημα, επίπλων αυτή τη φορά. «Ανακαινίζουν το σπίτι στη Γλυφάδα», βιάστηκαν να πουν κάποιοι, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική.

Μετά το τελευταίο επεισόδιο με τον παπαράτσι στο σπίτι τους Μιχάλης και Ζέτα έχουν αποφασίσει να βρουν καινούργια κατοικία πλήρως απομονωμένη. «Δεν θέλω να τραβήξω αυτά που τράβηξε η Ελένη τους προηγούμενους μήνες», φέρεται να εξομολογήθηκε η γοητευτική παρουσιάστρια σε φιλικό της πρόσωπο, κάτι που επιθυμεί διακαώς και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος δεν θέλει να γίνεται στόχος η προσωπική του ζωή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, παρόλο που διατηρούν αρκετά ακίνητα στην Αθήνα (Γλυφάδα, Κολωνάκι, Κεραμεικός), επισκέφθηκαν πρόσφατα γνωστό μεσίτη για να τους βρει μια κατοικία στα Μεσόγεια. Η Ζέτα και ο Μιχάλης έθεσαν και τις προδιαγραφές: 1. Να είναι μια απόλυτα προστατευμένη από τους παπαράτσι μονοκατοικία. 2. Να μη βρίσκεται σε σημείο με πυκνή οικιστική δόμηση. 3. Αν είναι δυνατόν, ακόμη και ο περιβάλλων φυσικός χώρος να προστατεύει την κατοικία από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Ζέτα σκέφτεται να κινηθεί νομικά
Πάντως, η ψυχολογία της Ζέτας τις τελευταίες ημέρες δεν είναι καλή. Κι αυτό γιατί όλα όσα ακούει να λένε για το πρόσωπό της πολλοί ηθοποιοί, οι οποίοι δηλώνουν πως δεν τη θεωρούν συνάδελφό τους, ξεχείλισαν το ποτήρι! Δεν περίμενε σε καμία περίπτωση τέτοιον «πόλεμο» εναντίον της και δεν μπορεί να κατανοήσει το γιατί, αφού η ίδια δεν έχει πειράξει κανέναν. Μετά τον Γεράσιμο Γεννατά και τον Χρήστο Λούλη σειρά είχε ο Πασχάλης Τσαρούχας να δηλώσει ευθαρσώς ότι δεν τη θεωρεί ηθοποιό. «Ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί να κινηθώ νομικά», φέρεται να είπε σε στενή της φίλη ηθοποιό, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της. «Μην τους ακούς. Κλείσε τα αφτιά σου. Δεν μπορούν να δεχθούν την επιτυχία σου», της λένε φίλοι και γνωστοί, αλλά και ο αγαπημένος της. Αρχικά η Ζέτα δεν είχε πάρει στα σοβαρά όσα της «έσουραν», όταν όμως αυτό άρχισε να παίρνει μορφή επιδημίας, την ενόχλησε.

Σύμφωνα λοιπόν με το περιβάλλον της, απευθύνθηκε στο δικηγόρο της, ο οποίος τη συμβούλευσε να λύσει τις διαφορές της μέσω της δικαστικής οδού. «Μόνο έτσι θα σταματήσουν να καταφέρονται εναντίον σου», της είπε. Βέβαια, αυτό που κάνει τη Ζέτα να στεναχωριέται ακόμα περισσότερο είναι που δεν της αναγνωρίζουν ότι δουλεύει ως ηθοποιός πάνω από 15 χρόνια, έχοντας στο ενεργητικό της μάλιστα πολλές κινηματογραφικές και θεατρικές επιτυχίες. Όσο καλά και να γνωρίζει πως χτυπάνε τα δέντρα που έχουν καρπούς, δεν ανέχεται άλλο να την αμφισβητούν ολοένα και περισσότερο.