Φοίβος - Βανδή: Σε κρίση η σχέση τους

01.02.2011
Έπειτα από 12 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας επήλθε η πρώτη κρίση ανάμεσα στον Φοίβο και στη «μούσα» του, Δέσποινα Βανδή.

Aπό τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Άσχημα φαίνεται να έκανε την είσοδό του το 2011 για την τραγουδίστρια και το δημιουργό των μεγάλων της επιτυχιών. Πριν από περίπου ένα μήνα βρέθηκε στο σπίτι του προκειμένου να της παρουσιάσει κάποια νέα τραγούδια, από τα οποία θα πρέπει να επιλέξουν αυτά που θα συμπεριληφθούν στην επόμενη δισκογραφική δουλειά της.

Η τραγουδίστρια, όμως, δεν έδειχνε να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη. Για πρώτη φορά στην πολύχρονη συνεργασία τους η Δέσποινα δεν έδειξε ικανοποιημένη με το υλικό, καθώς θεώρησε πως λίγα από τα δεκάδες κομμάτια που άκουσαν την εκφράζουν. «Θέλω κομμάτια που θα με φέρουν και πάλι στην πρώτη γραμμή. Τραγούδια όπως εκείνα που έπαιζαν από το πρωί μέχρι το βράδυ στα ραδιόφωνα», φέρεται να του είπε. Όπως ήταν φυσικό, ο Φοίβος ενοχλήθηκε...

Βέβαια, η Βανδή εξέφρασε το πράπονό της με την άνεση της φιλίας που διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια, πέρα από την επαγγελματική τους συνεργασία. Σύμφωνα όμως με όσα μας εκμυστηρεύτηκαν στενοί τους συνεργάτες, η διαφωνία τους αυτή είχε ως αποτέλεσμα να αναβάλουν για λίγο τη συλλογή τραγουδιών και να κάνουν να μιλήσουν αρκετές ημέρες.

Φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν θα σταματήσουν τη συνεργασία τους, αφού ο Φοίβος δεν έχει χαρακτηριστεί τυχαία ο «συνθέτης των επιτυχιών» και η Δέσποινα ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί σ’ αυτόν για να ξανακάνει ένα σούπερ επιτυχημένο άλμπουμ.