Επιβλέπουν εργασίες στην Άνδρο

02.02.2011
Με διακριτικότητα απέδρασαν Ελένη και Ματέο το περασμένο Σαββατοκύριακο στην αγαπημένη τους Άνδρο, όπου σχεδιάζουν νέες επενδύσεις στον εναλλακτικό τουρισμό.

Αν και είναι από τα πιο συζητημένα ζευγάρια της σοουμπίζ, δεν αφήνουν τη δημοσιότητα να καταστρέψει τις όμορφες στιγμές. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, εκμεταλλεύτηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και απέδρασαν στην Άνδρο, το νησί του έρωτά τους. Εκεί, στην Άχλα, έκαναν τα πρώτα τους όνειρα κι εκεί συνεχίζουν να ονειρεύονται κάνοντας σχέδια για την κοινή τους ζωή. Αν και προσπάθησαν να μη γίνουν αντιληπτοί, κάποιοι αναγνώρισαν την Ελένη Μενεγάκη, παρά την απλή εμφάνισή της. Γρήγορα η βόλτα τους στο λιμάνι έγινε το θέμα συζήτησης, καθώς όλοι μιλούσαν για το πόσο ευτυχισμένοι έδειχναν.

Και πώς να μην είναι μες στην ευτυχία; Ο έρωτάς τους μέρα με την ημέρα φουντώνει και, όπως λένε άτομα από το περιβάλλον τους, είναι αχώριστοι. Δεν σκέφτονται μόνο τις ωραίες καθημερινές στιγμές που περνάνε μαζί, αλλά και το μέλλον τους. Γι’ αυτό και στα άμεσα σχέδιά τους είναι να επεκτείνουν τις τουριστικές επενδύσεις του Ματέο στο νησί. Αυτός είναι και ο λόγος που συχνά πυκνά επισκέπτονται την Άνδρο, καθώς ο Ματέο θέλει να επιβλέπει τις εργασίες που γίνονται στην ξενοδοχειακή του μονάδα. Είναι γνωστή η αγάπη του για τον εναλλακτικό τουρισμό και την οικολογία, γι’ αυτό έχει βάλει μπροστά ανακαινίσεις, επισκευές και επεκτάσεις. Άλλωστε, αυτόν τον τρόπο ζωής έχει υιοθετήσει και η Ελένη. Εξάλλου, αυτό το μοντέλο εναλλακτικού τουρισμού είναι πολύ της μόδας στο εξωτερικό και οι επώνυμοι το λατρεύουν. Επίσης, εκεί θα μπορούν να κάνουν ονειρεμένες διακοπές χωρίς το φόβο των φωτογράφων, σε έναν prive χώρο που θα τους προσφέρει τα πάντα και θα μπορούν να ονειρευτούν το κοινό τους αύριο, που, όπως λένε κάποιοι που τους γνωρίζουν, θα τους οδηγήσει σύντομα στα σκαλιά της εκκλησίας.