Δεν κρύβουν τον έρωτά τους

03.02.2011
Μία ακόμη κοινή εμφάνιση έχει κάνει πλέον τους πάντες να μιλάνε για μια σχέση με «γερά θεμέλια», που κάποια στιγμή στο μέλλον θα επισημοποιηθεί.

Μία ακόμη κοινή εμφάνιση έχει κάνει πλέον τους πάντες να μιλάνε για μια σχέση με «γερά θεμέλια», που κάποια στιγμή στο μέλλον θα επισημοποιηθεί. Ο λόγος για την Ευδοκία Ρουμελιώτη και το γνωστό επιχειρηματία Νικηφόρο Χαραγκιώνη, που τον τελευταίο καιρό πυκνώνουν τις δημόσιες εμφανίσεις τους. Η σχέση τους μετράει ήδη ένα χρόνο και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι.

Τελευταία εμφάνισή τους ήταν στην avant premiere της ταινίας «The Tourist». Η ηθοποιός με πιο συντηρητική εμφάνιση από αυτήν που την έχουμε συνηθίσει στη «Ζωή της άλλης» παρακολούθησε την ταινία με το σύντροφό της, ενώ μαζί τους ήταν και ο αδερφός της Ευδοκίας, ο δημοσιογράφος και πρώην παρουσιαστής ειδήσεων Γιώργος Ρουμελιώτης.

Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών, αρχικά επέλεξε να κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους στη σχέση του. Άλλωστε, ο επιχειρηματίας μόλις είχε βγει από ένα γάμο, που σύντομα αναμένεται να τελειώσει και τυπικά.

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση πραγματοποιήθηκε πριν από μερικούς μήνες στη θεατρική παράσταση «Το παιχνίδι της μοναξιάς» με τον Δάνη Κατρανίδη και τη Χρύσα Παππά. Ο low profile επιχειρηματίας είχε καθίσει μαζί με την αγαπημένη του στα πρώτα καθίσματα του θεάτρου, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν τους πρωταγωνιστές της παράστασης στα παρασκήνια για να τους συγχαρούν.

Η επόμενη κοινή εμφάνιση έκανε πολλούς να μιλάνε για πιθανή επισημοποίηση της σχέσης τους. Κι αυτό γιατί η Ευδοκία παραβρέθηκε στα εγκαίνια του «Αthenian Capitol», του νέου πολυκαταστήματος της οικογένειας Χαραγκιώνη, όπου έδωσαν το «παρών» τα περισσότερα μέλη της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας. Λίγο πριν το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει ένα ταξίδι-αστραπή στο Βερολίνο, όπου πέρασαν λίγες στιγμές μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Ποιος είναι ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης

  • Διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Χαραγκιώνη, ο διακεκριμένος οικονομολόγος είναι ένας από τους συνεχιστές των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της γνωστής οικογένειας στην Ελλάδα.
  • Ο Όμιλος Χαραγκιώνη, τον οποίο διοικεί μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του, είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους στο χώρο του real estate και του λιανικού εμπορίου.
  • Ιδιαίτερα low profile, δεν εκτίθεται συχνά σε άσκοπες κοσμικότητες και glamorous καλέσματα. Γι’ αυτό δεν αποδέχεται και τον τίτλο του «Mr Gucci» που του έχουν αποδώσει, λόγω του ότι η οικογένειά του έχει συνάψει μακροχρόνια συνεργασία με το διάσημο οίκο μόδας.
  • Του αρέσει πολύ ο κινηματογράφος, το θέατρο και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με την κουλτούρα και τον πολιτισμό. Αγαπάει επίσης πολύ τα ταξίδια.