Τζένιφερ: Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Αντζελίνα

27.01.2011
Τον τελευταίο καιρό έχουν οργιάσει οι φήμες που θέλουν την 42χρονη ηθοποιό να σχεδιάζει να ακολουθήσει το παράδειγμα της νυν συντρόφου του πρώην άντρα της (!) και να ξεκινήσει τις… υιοθεσίες.


Τον τελευταίο καιρό έχουν οργιάσει οι φήμες που θέλουν την 42χρονη ηθοποιό να σχεδιάζει να ακολουθήσει το παράδειγμα της νυν συντρόφου του πρώην άντρα της (!) και να ξεκινήσει τις… υιοθεσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), η οποία έχει επανειλημμένα εκφραστεί δημόσια για το πόσο θα ήθελε ένα παιδί –κάποια στιγμή- φέρεται να βολιδοσκοπεί εδώ και καιρό ένα συγκεκριμένο ορφανοτροφείο στο Μεξικό.

Πρόκειται για το "Casa Hogar Sion" που βρίσκεται σε έναν χωματόδρομο της Τιχουάνα, το οποίο η Τζένιφερ έχει επισκεφτεί πολλές φορές τον περασμένο χρόνο, γεγονός που πυροδότησε τις φήμες ότι σκοπεύει να υιοθετήσει ένα παιδάκι από εκεί.

Επίσημα, ο εκπρόσωπός της γνωστής ηθοποιού που φέτος είναι υποψήφια για το Χρυσό Βατόμουρο της Χειρότερης Ερμηνείας από Γυναίκα για τις ταινίες "Επικηρύσσοντας την Πρώην" και "The Switch", έχει διαψεύσει τις φήμες χαρακτηρίζοντάς τις "παντελώς αναληθείς".

Ωστόσο, το περιοδικό "Star" επιμένει στις πληροφορίες του ότι η Άνιστον ξεκίνησε τις διαδικασίες της υιοθεσίας εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν πρόκειται για κάτι απλό.

Από την πλευρά του το ορφανοτροφείο -και δια στόματος του υπεύθυνου Σάμι Γκονζάλες (Sammy Gonzalez)- εξήγησε ότι η Τζένιφερ Άνιστον είναι φίλη του ιδρύματος εδώ και χρόνια. "Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών της, περνάει πολύ χρόνο με τα παιδιά και ιδιαίτερα με τα μωρά", αποκάλυψε ο Γκονζάλες.

Επιπλέον, μαθαίνουμε ότι η Άνιστον βοήθησε να δημιουργηθεί η ομάδα "Friends of El Faro", η οποία έχει σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τα 120 εγκαταλελειμμένα παιδιά του ιδρύματος.

Πάντως, μπορεί η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) να υπήρξε πρωτοπόρος στο θέμα της υιοθεσίας παιδιών από άλλες χώρες, υπάρχουν όμως και άλλες διάσημες κυρίες που ακολούθησαν το παράδειγμά της με τα χρόνια, όπως η Κάθριν Χέιγκλ (Catherine Heigl), η Μεγκ Ράιαν (Meg Ryan) και η Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock).

Κατά τα άλλα, μπορεί να μην έχει –ακόμη τουλάχιστον- δικό της παιδί η Τζένιφερ, είχε όμως την ευκαιρία να διοχετεύσει τα μητρικά της ένστικτα στην αγαπημένη της βαφτισιμιά, την 6χρονη κόρη της Κόρτνεϊ Κόξ (Courteney Cox) και του Ντέιβιντ Αρκέτ (David Arquette), Κόκο (Coco).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα