Το παράπονο της Γκουίνεθ Πάλτροου

01.02.2011
Σε μια ειλικρινή συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό "Harper's Bazaar" η 38χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι δέχτηκε πολλά "χτυπήματα" τον τελευταίο καιρό, αλλά τελικά… δεν την πολυνοιάζει!


Σε μια ειλικρινή συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό "Harper's Bazaar" η 38χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι δέχτηκε πολλά "χτυπήματα" τον τελευταίο καιρό, αλλά τελικά… δεν την πολυνοιάζει!

Ανάμεσα στα πολλά για τα οποία μίλησε η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) στο γνωστό περιοδικό ήταν και η επίθεση που δέχτηκε εξαιτίας του Goop.com, του λάιφσταϊλ σάιτ που δημιούργησε πρόσφατα.

"Κάθε φορά που πράττει κανείς με απόλυτη ειλικρίνεια, ο κόσμος τον κοροϊδεύει. Είμαι εντάξει με αυτό. Δεν με νοιάζει. Δεν διαβάζω κανένα από τα αρνητικά σχόλια. Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή που έκανα το Goop, υποστηρίζω ότι αν δεν σου αρέσει, μην μπαίνεις", σχολιάζει αποστομωτικά η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, ενώ παραδέχεται ότι όντως, υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκε να το σταματήσει.

"Υπήρξαν δύο φορές που σκέφτηκα ότι θα σταματήσω να το κάνω. 'Οι άνθρωποι είναι πολύ κακοί μαζί μου. Δεν το θέλω αυτό', σκεφτόμουν. Αμέσως μετά όμως συνερχόμουν και έλεγα 'Τι σε νοιάζει τι λέει ο κάθε κακόβουλος;', ομολόγησε η Γκουίνεθ, συμπληρώνοντας ότι τα θετικά σχόλια –γιατί υπάρχουν φυσικά και αυτά- που έχει ακούσει για το Goop της έχουν δώσει δύναμη να συνεχίσει τελικά.

Στη συνέχεια, η Πάλτροου, η οποία σε πρόσφατη εκδήλωση εμφανίστηκε ύποπτα πρησμένη στο πρόσωπο, μίλησε για τους φίλους της και συγκεκριμένα για τη Μπιγιονσέ (Beyonce), την οποία και χαρακτήρισε ως "τον πιο ταλαντούχο άνθρωπο στον πλανήτη".

Όπως παραδέχτηκε εξάλλου η ίδια η Γκουίνεθ, η καλή της φίλη ήταν εκείνη που της έδωσε τις πιο χρήσιμες πληροφορίες για να μπορέσει να μπει στο πετσί του τελευταίου της ρόλου στην ταινία "Country Strong" όπου ερμήνευσε μια τραγουδίστρια της κάντρι.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα