Ο Μπραντ Πιτ σε ρόλο στυλίστα

11.02.2011
Όταν πρόκειται να επιλέξει φόρεμα για κάποια δημόσια εμφάνισή της, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) δεν ανησυχεί καθόλου. Απλά αφήνεται στα χέρια του αγαπημένου της και είναι σίγουρη…


Όταν πρόκειται να επιλέξει φόρεμα για κάποια δημόσια εμφάνισή της, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) δεν ανησυχεί καθόλου. Απλά αφήνεται στα χέρια του αγαπημένου της και είναι σίγουρη

Όπως αποκαλύπτει ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο στη βιομηχανία της μόδας, ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) εκτελεί "χρέη στυλίστα" όταν πρόκειται για την 35χρονη σύντροφό του και μάλιστα, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, τα καταφέρνει και πολύ καλά.

Μιλώντας στο Styleist.com ο διευθυντής του δημιουργικού τμήματος του BCBGMaxAzriaGroup, Λούμποβ Αζρία (Lubov Azria) αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο πολυσυζητημένο φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε η Αντζελίνα στα Screen Actors Guild Awards του 2009.

"Επρόκειτο να ντύσουμε την Αντζελίνα Τζολί εκείνη τη χρονιά και πήγαμε στο σπίτι της με τις τρεις τουαλέτες στις οποίες είχαμε καταλήξει. Όταν φτάσαμε εκεί, εκείνη είπε ότι ήθελε να διαλέξει ο Μπραντ", θυμάται ο Αζρία τονίζοντας ότι συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, η ενδιαφερόμενη έχει μαζί της καμιά δεκαριά άτομα που εκφέρουν όλα άποψη –διαφορετική, εννοείται.

Αντίθετα, ο 47χρονος Πιτ ήταν αποφασιστικότατος. "Είναι αρχιτέκτονας και γι' αυτό του αρέσουν τα απλά, γεωμετρικά σχήματα" συνέχισε ο Αζρία καταλήγοντας ότι ο Μπραντ διάλεξε το συγκεκριμένο μπλε φόρεμα που όλοι νόμιζαν ότι ήταν φορεμένο ανάποδα. "Και ήταν", αποκαλύπτει στο τέλος.

Πραγματικά, η μητέρα έξι παιδιών, Τζολί, έκανε μεγάλη αίσθηση εκείνη τη χρονιά όταν περπάτησε στο κόκκινο χαλί με την απλή αυτή Max Azria τουαλέτα που αντί για το μπούστο της, άφηνε ακάλυπτη όλη την πλάτη της φανερώνοντας τα περίπλοκα τατουάζ της σε όλο τους το μεγαλείο.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η στυλίστρια της Τζολί, Τζεν Ρέιντ (Jen Rade) εξήγησε στη συνέχεια ότι είχε επιλέξει όντως να φορεθεί η συγκεκριμένη τουαλέτα ανάποδα έτσι ώστε να είναι "πιο ανάλαφρη, σαν μπλούζα".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα