Αλαφούζος- Κωνσταντινίδη: φουλ ερωτευμένοι!

02.03.2011
Λένε πως όσοι δουν μαζί ηλιοβασίλεμα στην Πάτμο δεν χωρίζουν ποτέ. Και οι κοινοί φίλοι του Σωκράτη Αλαφούζου και της Αριελ Κωνσταντινίδη υποστηρίζουν πως και οι δύο επιτέλους βρήκαν το άλλο τους μισό.

Χαμηλών τόνων και οι δύο, αν και μιλούν πλέον ανοικτά για τη σχέση τους, δεν μπαίνουν στη διαδικασία να τη διαφημίσουν όπως έχει γίνει ο θλιβερός κανόνας. Πριν από λίγες ημέρες σε μία από τις σπάνιες εξόδους τους σε γνωστό club δέχθηκαν μεν να ποζάρουν μαζί, χωρίς ωστόσο να κάνουν δηλώσεις. Ο Σωκράτης Αλαφούζος και η Αριελ Κωνσταντινίδη γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας λίγο καιρό μετά το συναινετικό διαζύγιο του ηθοποιού με τη Βάσω Γουλιελμάκη. «Τον πρώτο καιρό έκαναν παρέα και υπήρχε ένα έντονο φλερτ μεταξύ τους το οποίο δεν προχώρησε αμέσως», μας αποκαλύπτει κοινός φίλος του ζευγαριού. Φαίνεται πως το έδαφος ήταν πιο πρόσφορο το καλοκαίρι όταν οι δυο τους έκαναν κοινές διακοπές στην Πάτμο.

Η Αριελ βρέθηκε στο Νησί της Αποκάλυψης στα τέλη Ιουλίου και λίγες εβδομάδες μετά βρέθηκε εκεί για τις καλοκαιρινές του διακοπές και ο Σωκράτης Αλαφούζος. Οι πρώτες συναντήσεις τους ακολούθησαν όλα τα κλισέ των «date» ραντεβού. Μεσημεριανά μπάνια στην παραλία του Κάμπου, ήσυχες απογευματινές βόλτες στη Xώρα, ήσυχο φαγητό σε παραλιακά ταβερνάκια και χαλαρά ποτά στα μικρά μπαράκια του νησιού. Μέχρι που ο φωτογραφικός φακός αποκάλυψε τον έρωτά τους. Ηταν ένα ζεστό μεσημέρι του Αυγούστου που το ζευγάρι βρισκόταν σε πολύ καλή διάθεση στο παραδοσιακό ταβερνάκι «Αλώνι». Μάλιστα, κάποια στιγμή σηκώθηκαν, χόρεψαν αδιαφορώντας για τα γύρω βλέματα. Το ζευγάρι παρέμεινε στην Πάτμο μέχρι και τα τέλη Αυγούστου. Επιστρέφοντας στην Αθήνα ήταν πλέον και οι δύο σίγουροι για το πού βαδίζει η σχέση τους.

Οι φίλοι τους μιλούν για έναν πολύ δυνατό έρωτα που σύντομα θα τους οδηγήσει σε γάμο. Οι δυο τους προς το παρόν αρκούνται να λένε πως περνούν πολύ καλά μαζί, χωρίς όμως να κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις για το μέλλον. Αν και το ζευγάρι αποφάσισε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα να συγκατοικήσει, δεν συζητά προς το παρόν το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, τουλάχιστον άμεσα. «Βρίσκομαι σε μια πολύ όμορφη φάση της ζωής μου και είμαι πολύ ερωτευμένη. Δεν μπορώ να πω πώς προέκυψε ούτε πόσο θα κρατήσει, αλλά είμαι πολύ καλά. Συζούμε, αλλά προς το παρόν δεν κάνουμε πρόβα γάμου. Δεν υπάρχει ακόμη τέτοιος προγραμματισμός, είναι πολύ νωρίς» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Αριελ Κωνσταντινίδη.

Στο ζευγάρι αρέσει πάρα πολύ να περνά χρόνο στο σπίτι με φίλους ενώ συχνά πυκνά επισκέπτονται τα αγαπημένα τους ταβερνάκια σε low profile περιοχές της Αθήνας. Υπάρχει πάντως ένα ακόμη δείγμα που αποδεικνύει πως η σχέση τους είναι σοβαρή: Η Αριελ έχει γνωρίσει την κόρη του Σωκράτη από τον γάμο του με τη Βάσω Γουλιελμάκη και μάλιστα τα πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά.

Παρελθόν: Ο χωρισμός του Αλαφούζου με τη Γουλιελμάκη ανακοινώθηκε τον Ιούνιο. Το ζευγάρι ρύθμισε με ιδιωτικό συμφωνητικό το μοίρασμα της κοινής περιουσίας. Την επιμέλεια της 7χρονης κόρης τους έχει η Βάσω Γουλιελμάκη ενώ έχουν από κοινού με τον Σωκράτη Αλαφούζο τη γονική μέριμνα.

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ