Ο καθημερινός αγώνας της Γκουέν Στεφάνι

09.03.2011
Αν φανταζόσασταν ότι είναι εύκολο για τις σταρ να διατηρούνται πάντα αδύνατες και κουκλάρες, απατάστε οικτρά, όπως αποκαλύπτει –με πόνο καρδιάς- η 41χρονη τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της.


Αν φανταζόσασταν ότι είναι εύκολο για τις σταρ να διατηρούνται πάντα αδύνατες και κουκλάρες, απατάστε οικτρά, όπως αποκαλύπτει –με πόνο καρδιάς- η 41χρονη τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Μιλώντας στη βρετανική έκδοση του περιοδικού "Elle" η Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) ομολογεί ότι "φτύνει αίμα" για να έχει τη σιλουέτα που έχει –αντίθετα από πολλές σταρλετίτσες που υποστηρίζουν άκρως εκνευριστικά ότι για την κορμάρα τους έχουν να ευχαριστούν μόνο τα καλά τους γονίδια!

Πάντως, για όλες τις υπόλοιπες –φυσιολογικές- γυναίκες είναι πραγματικά ιδιαίτερα τονωτικό να μαθαίνουμε ότι μία γυναίκα σαν την Γκουέν Στεφάνι είναι σαν κι εμας… κοινή θνητή.

"Τίποτα δεν είναι εύκολο. Για να διατηρήσω τη σιλουέτα μου πρέπει να γυμνάζομαι σκληρά πέντε φορές την εβδομάδα", ομολογεί η Στεφάνι, συμπληρώνοντας ταυτόχρονα ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της να κάνει κάτι διαφορετικό.

"Θα ήθελα πολύ να μην έχω κανόνες και να τρώω ότι θέλω όποτε το θέλω αλλά με τα χρόνια έμαθα ότι απογοητεύομαι πολύ όταν δεν μπορώ να φορέσω τα ρούχα που μ' αρέσουν. Άσε που όταν ανεβαίνω στη σκηνή και δεν είμαι ευχαριστημένη με την εικόνα μου δεν συγχωρώ τον εαυτό μου", συνεχίζει η Γκουέν, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών.

Ό,τι και αν κάνει όμως η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία είναι παντρεμένη με τον μουσικό Γκάβιν Ρόσντεϊλ (Gavin Rosdale), φαίνεται να αποδίδει γιατί σε κάθε της εμφάνιση… φυσάει!

Στη συνέχεια της συνέντευξης μιλάει και για το πόσο φροντίζει την εμφάνισή της ως σύνολο. "Φοράω μέικ απ κάθε μέρα. Μου αρέσει να το κάνω αυτό για τον Γκάβιν και δεν νιώθω όμορφα μέχρι να βαφτώ. Αφού το κάνω αυτό, είμαι έτοιμη για τα πάντα".

Τον περασμένο μήνα, η Γκουέν Στεφάνι εμφανίστηκε ενώπιων του κοινού με την άλλη ιδιότητά της, αυτή της σχεδιάστριας μόδας. Συμμετείχε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με τη νέα κολεξιόν της σειράς της "LAMB", αλλά η αλήθεια είναι πως την παράσταση έκλεψε ο γιος της, Κίνγκστον (Kingston), ο οποίος περπάτησε στην πασαρέλα μαζί της στο τέλος του ντεφιλέ.

Στο βίντεο που ακολουθεί, απολαύστε την Γκουέν Στεφάνι στην επιτυχία της με τίτλο: "Cool".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα