Βανδή: Απειλεί με μηνύσεις;

10.03.2011
Α ρε κάτι μηνήσεις που θα πέσουν, α ρε κάτι μηνύσεις.... Έξαλλη και δυσαρεστημένη είναι η Δέσποινα Βανδή με το σκάνδαλο που ξέσπασε με το υποτιθέμενο fan club της, το οποίο έκλεισε επειδή τα μέλη του είναι τα μάλα απογοητευμένα με την πορεία της καριέρας

Α ρε κάτι μηνήσεις που θα πέσουν, α ρε κάτι μηνύσεις.... Έξαλλη και δυσαρεστημένη είναι η Δέσποινα Βανδή με το σκάνδαλο που ξέσπασε με το υποτιθέμενο fan club της, το οποίο έκλεισε επειδή τα μέλη του είναι τα μάλα απογοητευμένα με την πορεία της καριέρας της τα τελευταία τρία χρόνια. Το συγκεκριμένο club δεν είναι επίσημα αναγνωρισμένο από την αοιδό και η ίδια δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ξεκίνησε η ιστορία αυτή, που πήρε τεράστιες διαστάσεις και μόνο κακό μπορεί να της προκαλέσει, σε μία περίοδο που επαγγελματικά θεωρείται πετυχημένη.

Εξάλλου, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι πίσω από την ιστορία αυτή βρίσκονται άνθρωποι που θέλουν να βλάψουν την Δέσποινα. Δεν εξηγείται αλλιώς πώς στα καλά καθούμενα δημιουργήθηκε το θέμα με το fun club το οποίο δεν είναι καν το επίσημο της αοιδού. Εκτός των άλλων, οι φετινές εμφανίσεις της Βανδή στο VOX θεωρούνται πετυχημένες, αφού το πρόγραμμά της το παρακολούθησε πολύς κόσμος. Η ίδια μέχρι στιγμής τηρεί σιγή ιχθύος, όμως, λέγεται ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάρει τα κατάλληλα μέτρα και να κινηθεί ακόμη και νομικά για να προστατευτεί το όνομα και η καριέρα της.

Στο μεταξύ, το απόγευμα της Τετάρτης η δισκογραφικής της, Spicy εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία όχι μόνο στηρίζει την σταρ της εταιρείας, αλλά ξεκαθαρίζει ότι το συγκεκριμένο club δεν είναι το επίσημο της αοιδού και ότι γενικότερα δεν υπάρχει επίσημο fun club της Βανδή, εκτός από την προσωπική της σελίδα και αυτή της Spicy. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το forum «vandiworld.gr» ουδέποτε ήταν το official fan club της Δέσποινας Βανδή. Μέχρι σήμερα, δεν υπήρχε και δεν υπάρχει Official Fan Club της Δέσποινας Βανδή. Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που υποστηρίζουν τους καλλιτέχνες που αγαπάνε, δημιουργώντας Unofficial Fan Clubs, που με αυτό τον τρόπο δείχνουν την αγάπη τους στον καλλιτέχνη και δεν προσπαθούν μέσω αυτών των ενεργειών να εκμεταλλευτούν καταστάσεις και «ονόματα» για προσωπικό τους συμφέρον».