Γνωστή τραγουδίστρια έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

10.03.2011
Σαν τα χιόνια επέστρεψε η Έφη Σαρρή, η οποία είχε πολύ μα πολύ καιρό να εμφανιστεί και να μας απασχολήσει με την παρουσία της. Αλλά παράπονο δεν έχουμε, αφού η αοιδός φρόντισε να κάνει ένα... βροντερό come back. Σε συνέντευξή

Σαν τα χιόνια επέστρεψε η Έφη Σαρρή, η οποία είχε πολύ μα πολύ καιρό να εμφανιστεί και να μας απασχολήσει με την παρουσία της. Αλλά παράπονο δεν έχουμε, αφού η αοιδός φρόντισε να κάνει ένα... βροντερό come back. Σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό αποκάλυψε ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και παρά τρίχα σήμερα να την κλαίγαμε!

Ω ναι. Ήταν το 2007 μετά την κάθοδο της στις βουλευτικές εκλογές με το ΛΑ.ΟΣ, την εποχή που ο Λάκης Λαζόπουλος είχε κάνει σημαία του το προεκλογικό της motto «Σταυρώστε με, σταυρώστε με». Όπως εξήγησε, η Σαρρή την περίοδο εκείνη, μετά την ήττα στις εκλογές, κλείστηκε στον εαυτό της, έπεσε σε μεγάλη μελαγχολία και προσπαθούσε να βρει το λόγο που δεν κέρδισε. Τι πήγε στραβά. (Θα θέλαμε πολύ να της πούμε ένα δύο λόγους, αλλά ας το αφήσουμε καλύτερα. Μην έχουμε και το κρίμα στο λαιμό μας)

Ωστόσο, ο Λαζόπουλος ήτο η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η σάτιρα του είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις και η ίδια δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί την ιστορία. Και διηγείται ένα περιστατικό στο σούπερ μάρκετ, που την οδήγησε στην απόπειρα αυτοκτονίας. Την ώρα που χάζευε σε ένα ράφι, έρχεται ένα δεκάχρονο. Την βλέπει κι αρχίζει να φωνάζει στη μαμά του: «Μαμά έλα, αυτή που κοροϊδεύει ο Λαζόπουλος. Η Σαρρή».

Η αοιδός εξηγεί ότι ένιωσε πολύ άσχημα εκείνη τη στιγμή. Όταν επέστρεψε σπίτι πήρε ένα χάπι. Αυτό έφερε ένα άλλο και στο τέλος κατέληξε να πιει ένα μπουκάλι χάπια διαφόρων ειδών. Ευτυχώς για εκείνη τη βρήκε η οικιακή βοηθός, την πήγε στο νοσοκομείο και σήμερα πια όπως λέει, έχει αφήσει τους εφιάλτες του παρελθόντος, πίσω.