Επανασύνδεση για Αδάμ - Λιβιεράτο;

16.03.2011
Στο παρελθόν φαίνεται ότι ανήκει η κρίση στο γάμο της Εύη Αδάμ με τον Λάμπη Λιβιεράτο, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, το ζευγάρι βρίσκεται σε φάση επανασύνδεσης. Η τελευταία φορά που είχαμε ακούσει για εκείνους

Στο παρελθόν φαίνεται ότι ανήκει η κρίση στο γάμο της Εύη Αδάμ με τον Λάμπη Λιβιεράτο, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, το ζευγάρι βρίσκεται σε φάση επανασύνδεσης. Η τελευταία φορά που είχαμε ακούσει για εκείνους, ήταν λίγο μετά τα Χριστούγεννα (και μετά τον άγριο καβγά που τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα) όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Λιβιεράτος είχε φύγει από το σπίτι.

Η αλήθεια είναι ότι ο αοιδός είχε φύγει από το σπίτι σε μία προσπάθεια να εκτονωθεί η ένταση μεταξύ τους, να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να δουν με καθαρό μυαλό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γάμος τους. Και φαίνεται ότι το πείραμα πέτυχε, αφού ο Λιβιεράτος ήταν εκείνος που έκανε το πρώτο βήμα για την επανασύνδεση.

Η Αδάμ, που στην αρχή (σύμφωνα με δημοσιεύματα) έδειχνε αμετάπειστη στην απόφαση της να χωρίσουν, το πήρε αλλιώς και αφού το συζήτησαν, αποφάσισαν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στον γάμο τους, που μετράει περισσότερο από δέκα χρόνια. Μάλιστα, το ζευγάρι έκανε και την πρώτη του εμφάνιση μετά την επανασύνδεση, στο πάρτι για τα γενέθλια του πρώην μοντέλου. Εξάλλου, όπως λένε φίλοι τους, οι δύο είναι πολύ αγαπημένοι και πάνω απ’ όλα βάζουν το καλό των παιδιών τους, οπότε δεν περίμεναν μία διαφορετική εξέλιξη στη σχέση τους.