Η Σκορδά αποκαλύπτει το όνομα του γιού της!

18.03.2011
Χθες το βράδυ η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου "Βράδυ" και μίλησε για όλα από την εγκυμοσύνη της μέχρι τις κριτικές και το όνομα που θα δώσει στο αγοράκι της.

Χθες το βράδυ η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου "Βράδυ" και μίλησε για όλα από την εγκυμοσύνη της μέχρι τις κριτικές και το όνομα που θα δώσει στο αγοράκι της. Η Φαίη που διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της άνοιξε το χρονοντούλαπο και μίλησε για το πώς ερωτεύτηκε τον Γιώργο Λιάγκα: "Ξέρεις τι με έκανε να τον ερωτευτώ; Ότι είναι τελείως διαφορετικό αυτό που δείχνει από αυτό που είναι. Είναι ένα γλυκό και καλό παιδάκι. Ένα γλυκό μωράκι. Περνάμε πολύ καλά", είπε στον Κωστόπουλο και πρόσθεσε: "Ο Γιώργος λέει τα γλυκόλογα. Εγώ κάνω χαδάκια. Δεν είμαι του λεκτικού". Αχού τα μωρέ τα παιδιά, μπράβο πάντα έτσι!

Και πώς νιώθει για τι κριτικές που της ασκούνται; "Μου αρέσει να διαβάζω κριτικές. Για να τα γράφουν θα έχω δώσει κάποιο δικαίωμα. Έστω ότι κάποιος δεν με συμπαθεί. Αλλά για να γράψει κάτι, σημαίνει ότι έχω δώσει την αφορμή. Εγώ τις διαβάζω τις κριτικές και δεν θεωρώ πως κάποιος θέλει να μου κάνει κακό. Ο Γιώργος το βλέπει διαφορετικά".

Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε την ερώτηση φωτιά σχετικά με το ότι έμεινε έγκυος για να "ανεβάσει" τα νούμερα της, η Φαίη δήλωσε: "Θα ήταν μικροπρέπεια από μέρους μου να χαλαστώ. Γιατί αυτό σημαίνει ότι θα το κουβαλήσω και σπίτι μου ή ότι θα πάρω τηλέφωνο τη μαμά μου να της το πω. Αυτό είναι αχαριστία". Έτσι και όταν όλα γύρω μας, μας κάνουν να ασφυκτιούμε μια εγκυμοσύνη έρχεται να μας φωτίσει τη ζωή!

Όσο για το τι θα γίνει με την εκπομπή όσο η Φαίη θα λείπει λόγω εγκυμοσύνης, η Φαίη τα είπε έξω από τα δόντια: "Δεν θέλει και νομίζω ότι δεν θέλει για μένα. Είχαμε κάνει μία λίστα με ονόματα, αλλά εκείνος δεν θέλει. Είναι δικό του θέμα", σχολίασε σχετικά με την άρνηση του άντρα να βρεθεί κάποια αντικαταστάτρια της Φαίης. Σου λέει ή η Φαίη ή καμία!

Όσο για το όνομα του μωρού εδώ έρχεται η μεγάλη είδηση δια στόματος Φαίης που αποκάλυψε στον Κωστόπουλου ότι το αγοράκι της θα πάρει το όνομα του πεθερού της, που είναι Γιάννης. Εμείς να ευχηθούμε με το καλό!

Ελένη Αναστασάκη