Η ασυγκράτητη καψούρα της Κάιλι Μινόγκ

18.03.2011
Η 42χρονη μικροκαμωμένη σταρ από την Αυστραλία αγαπάει και δεν το κρύβει… Αντίθετα, το βροντοφωνάζει με έργα μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές της.


Η 42χρονη μικροκαμωμένη σταρ από την Αυστραλία αγαπάει και δεν το κρύβει… Αντίθετα, το βροντοφωνάζει με έργα μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές της.

Στο πλαίσιο της περιοδείας της με τίτλο "Aphrodite: Les Folies" η Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) εμφανίστηκε στη Βαρκελώνη και κάποια στιγμή άνοιξε την καρδιά της ομολογώντας πόσο "ευτυχισμένη ένιωθε που είχε δικούς της ανθρώπους ανάμεσα στο κοινό εκείνη την ημέρα".

"Ειδικά έναν συγκεκριμένο. Τον φτερωτό μου έρωτα (σ.σ. "Μy Cupid Boy", είπε συγκεκριμένα, κάνοντας το λογοπαίγνιο με την ομότιτλη πρόσφατη επιτυχία της). Τον κύριο Άντρες", φώναξε από το μικρόφωνο η Κάιλι και οι θεατές τη ζητοκραύγασαν ζητώντας φυσικά το "κάτι παραπάνω", όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Χωρίς να χάσει χρόνο, λοιπόν, η Μινόγκ εντόπισε τον καλό της στο πλήθος, προχώρησε προς το μέρος του, ξάπλωσε φαρδιά πλατιά στη σκηνή και τον κάλεσε προς το μέρος της. Όταν εκείνος την πλησίασε και κάτω από τρελές τσιρίδες και ουρλιαχτά, η Κάιλι τον φίλησε παθιασμένα στο στόμα δηλώνοντας, έτσι, περίτρανα τον έρωτά της.

Λίγες μέρες νωρίτερα, η Κάιλι Μινόγκ είχε γιορτάσει τα πέντε χρόνια από τότε που νίκησε τον καρκίνο στο στήθος, και έχοντας τον Αντρές Βελενκόσο (Andres Velencoso) στο πλευρό της άφησε αρκετά υπονοούμενα σχετικά το ενδεχόμενο του γάμου και των παιδιών.

Η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία βγαίνει με το 33χρονο μοντέλο από την Ισπανία τα τελευταία τρία χρόνια, είχε λίγο πιο παλιά αποκαλύψει τους φόβους της για την πιθανότητα η μάχη της ενάντια στον καρκίνο να της στέρησε τελικά τη δυνατότητα να γίνει μάνα. Φαίνεται όμως ότι ίσως το ξανασκέφτηκε!

Προς το παρόν το σίγουρο είναι ότι έχει αναλάβει σοβαρότατα τον ρόλο της χαζοθείας απέναντι στον γιο της αγαπημένης της αδελφής Ντάνι (Dannii), Ίθαν (Ethan).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα