Καλογρίδη: Έσπασε το καμαρίνι μετά το Dancing;

22.03.2011
Άρχισαν τα όργανα να παίζουνε στο Dancing και σύντομα θα γίνει ο χαμός. Την αρχή φαίνεται ότι κάνει η Νατάσσα Καλογρίδη, η οποία δεν πήγε στην πρόβα λόγω τενοντίτιδας. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε η ίδια, όμως την ίδια στιγμή οι φήμες οργιάζουν.

Άρχισαν τα όργανα να παίζουνε στο Dancing και σύντομα θα γίνει ο χαμός. Την αρχή φαίνεται ότι κάνει η Νατάσσα Καλογρίδη, η οποία δεν πήγε στην πρόβα λόγω τενοντίτιδας. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε η ίδια, όμως την ίδια στιγμή οι φήμες οργιάζουν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην «Πρωινή Μελέτη», η Καλογρίδη είναι έξαλλη με την κριτική επιτροπή και τους βαθμούς που της έδωσαν.

Το εξάρι είχε πάει σύννεφο (μόνο ο Γιάννης Λάτσιος τής είχε βάλει 7. Χμ) ενώ η ίδια πίστευε ότι η εμφάνισή της άξιζε περισσότερο. Κοτζάμ Μάικλ Τζάκσον τσα τσα χόρεψε, ολόκληρο όπλο κουβάλησε και η επιτροπή δεν εκτίμησε τίποτε. Τη δυσαρέσκεια της για τη βαθμολογία την καταλάβαμε από την πρώτη στιγμή, αφού η ηθοποιός κάθε φορά που έπαιρνε το 6αρι, έκανε την ανάλογη γκριμάτσα.

Μάλιστα, λένε ότι η Καλογρίδη μετά το τέλος του show, ήταν τόσο έξαλλη που έκανε καλοκαιρινό το καμαρίνι της. Μάταια, προσπαθούσαν οι άνθρωποι της παραγωγής να την ηρεμήσουν. Πάντως, δεν αποκλείεται την τενοντίτιδα να την έπαθε πάνω στο σπάσιμο. Κι εννοείται ότι περιμένουμε με αγωνία να δούμε τη συνέχεια.