Μυαλό-κουκούτσι ο Κρις Μπράουν: τα έκανε γυαλιά καρφιά

23.03.2011
Δεν αλλάζει λένε ο άνθρωπος και στην περίπτωση του Κρις Μπράουν η λαϊκή ρήση παίρνει σάρκα και οστά.

Δεν αλλάζει λένε ο άνθρωπος και στην περίπτωση του Κρις Μπράουν η λαϊκή ρήση παίρνει σάρκα και οστά.

Ο 21χρονος τραγουδιστής που ακόμα βρίσκεται υπό επιτήρηση για το άγριο ξυλοδαρμό της τότε συντρόφου του Ριάνα (Rihanna) το 2009, εκνευρίστηκε και πάλι και έκανε ένα καμαρίνι γυαλιά καρφιά.

Ο ευέξαπτος Μπράουν βρέθηκε καλεσμένος την Τρίτη στην εκπομπή "Good Morning America" του δικτύου ABC. Ο τραγουδιστής έχει συμφωνήσει να μην μιλά στις εμφανίσεις του για το παρελθόν και ότι έχει να κάνει με τον ξυλοδαρμό της Ριάνα.

Βέβαια, η παρουσιάστρια της εκπομπής Ρόμπιν Ρόμπερτς (Robin Roberts) φαίνεται πως δεν καταλαβαίνει από απαγορεύσεις και αφού μίλησε με τον Μπράουν για το νέο του άλμπουμ με τίτλο "F.A.M.E", πήγε τη κουβέντα στη Ριάνα και στο πώς νιώθει ο Μπράουν για όσα συνέβησαν τότε:

"Δεν είναι θέμα πρώτης προτεραιότητας αυτό για εμένα σήμερα. Νομίζω πως έχω ξεπεράσει το όλο θέμα. Σήμερα, το σημαντικό για εμένα είναι το νέο μου άλμπουμ κι εκεί θέλω να επικεντρωθούμε".

Έλα όμως που η παρουσιάστρια προτίμησε να συνεχίσει το σκληρό μαρκάρισμα και τόνισε:

"Αυτό που πέρασες τότε ήταν πολύ σοβαρό. Πώς τα κατάφερες..."

Εκεί ο 21χρονoς Μπράουν δεν έδωσε άλλα περιθώρια, διέκοψε την ερώτηση και επανέλαβε πως το άλμπουμ ήταν η αφορμή της παρουσίας του στην εκπομπή και όχι τα συμβάντα του παρελθόντος.

Η Ρόμπερτς έπιασε το νόημα, χαμογέλασε και ευχαρίστησε (ειρωνικά) τον Κρις που μοιράστηκε μαζί της το ευαίσθητο αυτό θέμα! Μετά τη μίνι συνέντευξη ο Μπράουν ερμήνευσε μόνο ένα νέο του τραγούδι και όχι δύο όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί, επέστρεψε στο καμαρίνι του και τα έκανε γυαλιά καρφιά.


Άτομo της παραγωγής ανέφερε πως μετά την αποχώρησή του, το καμαρίνι που ετοιμαζόταν ήταν άνω κάτω και υπήρχε κα ένα σπασμένο παράθυρο. Λίγα λεπτά αργότερα φωτογράφοι συνέλαβαν τον Μπράουν εμφανώς εκνευρισμένο έξω από το στούντιο της εκπομπής και ηυμνό από τη μέση και πάνω.

Ο πόλεμος, συνεχίστηκε και στο Twitter, όπου ο Μπράουν έγραψε:

"Αγαπημένοι μου θαυμαστές. Το νέο μου άλμπουμ είναι αφιερωμένο σε σας. Όλοι οι υπόλοιποι με έχουν κουράσει. Ειλικρινά". Έπειτα έγραψε κι άλλο ποστ το οποίο όμως διέγραψε λίγα λεπτά αργότερα και στο οποίο ανέφερε:

"Έχω τελειώσει με τους ανθρώπους αυτούς που επαναφέρουν στο προσκήνιο το παρελθόν μου. Κι όμως επαινούν επώνυμους όπως ο Τσάρλι Σιν για τις βλακείες που κάνουν".

Έλα όμως που Twitter έχει και η οικοδέσποινα του σόου "G.M.A" η οποία έγραψε:

"Σίγουρα η σημερινή εκπομπή υπήρξε άκρως ενδιαφέρουσα. Ακόμα επεξεργάζομαι τα πράγματα. Είμαι 2η μέρα στο Twitter κι αναρωτιέμαι τι θα φέρει το αύριο".

Τα νέα από το νέο βίαιο ξέσπασμα του τραγουδιστή της R&B δίχασαν τους τηλεθεατές του δικτύου ABC, κάποιοι από τους οποίους ζήτησαν να ακυρωθεί η προγραμματισμένη εμφάνιση του Μπράουν στο σόου "Dancing with the Stars" την ερχόμενη εβδομάδα.

Κάποιοι άλλοι στήριξαν το Μπράουν και τόνισαν πως δεν υπάρχει λόγος να ρωτάται για την υπόθεση της Ριάνα πια και πως το συγκεκριμένο θέμα έχει παλιώσει.

Σε γραπτή ανακοίνωσή του το ABC τόνισε:

"πως συμβαίνει πάντα με τους καλεσμένους όλων μας των εκπομπών, γίνονται ερωτήσεις που αξίζουν και είναι σχετικές με το άτομο που μιλά. Το ίδιο ακριβώς έγινε και στην εμφάνιση του κυρίου Μπράουν"

Όπως και να έχει, το εν λόγω περιστατικό πήγε μερικά βήματα πίσω τον 21χρονο Μπράουν που πέρσι ολοκλήρωσε το πρόγραμμα κοινωνικής εργασίας και μαθήματα κατά της ενδοοικογενειακής βίας που του είχαν επιβληθεί. Τον περασμένο μήνα, τα περιοριστικά μέτρα της Ριάνα έπεσαν από τα 15 στα 3 μέτρα με τη σύμφωνη γνώμη της τραγουδίστριας και ο Κρις μπορεί να πλησιάσει τη Ριάνα και να της μιλήσει.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή Mark Geragos απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Δες και το βίντεο από την εμφάνιση του Μπράουν στο "Good Morning America.


Kατερίνα Πατούλια