Μενεγάκη - Ματέο: Παντρεύονται τον επόμενο μήνα;

23.03.2011
Θα το πάρει το κορίτσι, θα το πάρει δεν είναι ψέμα. Και αυτό να δούμε και όλοι μας να τρελαθούμε. Τι να δούμε; Τον Ματέο/Μαθιό Παντζόπουλο να παίρνει με παπά και με κουμπάρο την Ελένη Μενεγάκη. Οι φήμες φουντώνουν και τα δημοσιεύματα

Θα το πάρει το κορίτσι, θα το πάρει δεν είναι ψέμα. Και αυτό να δούμε και όλοι μας να τρελαθούμε. Τι να δούμε; Τον Ματέο/Μαθιό Παντζόπουλο να παίρνει με παπά και με κουμπάρο την Ελένη Μενεγάκη. Οι φήμες φουντώνουν και τα δημοσιεύματα που θέλουν το ζεύγος να παντρεύεται όλο και πληθαίνουν. Ωστόσο, σήμερα το Hello κάνει τη φο-βε-ρη αποκάλυψη ότι ο γάμος του ζεύγους θα γίνει τον επόμενο μήνα!!!

Φωτιά πήρε ο πισινός μου, διότι πότε θα προλάβω να ραφτώ για το μυστήριο; Ευτυχώς, που το ίδιο δημοσίευμα αφήνει ένα μικρό «παραθυράκι» ότι ο γάμος θα πάρει μία αναβολή και θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο 2011. Ότι θα γίνει, όμως, θα γίνει. Και η Ελένη για τρίτη φορά θα ντυθεί νυφούλα. Αυτά τα περί «δις και τρις εξαμαρτείν» είναι για τους άνδρες. Για τις γυναίκες και δη τις καψουρεμένες, όπως η Ελενίτσα καλή ώρα, δεν παίζουν τέτοια.

Πάντως, είναι αλήθεια ότι η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της έχει αφήσει υπονοούμενα για τα γαμήλια σχέδια, με αποκορύφωμα το μονόπετρο που κοσμεί το δάχτυλό της. Τότε, πολλοί είχαν σπεύσει να πουν ότι πρόκειται για παλαιότερο δώρο του Γιάννη Λάτσιου, όμως, εκείνη τους διέψευσε λέγοντας «λάθος το πετυχαίνετε, λάθος το γράφετε». Έκτοτε, συχνά πυκνά κυκλοφόρησαν φήμες για γάμο με τον Ματέο και η Ελένη ουδέποτε μπήκε στον κόπο να διαψεύσει τα όσα ακούγονται και γράφονται.

Αντίθετα, τις τελευταίες κυρίως μέρες ο φωτογραφικός φακός την εντοπίζει να «σηκώνει» μαγαζιά με είδη σπιτιού στην Κηφισιά. Τι κατσαρόλες, τι τηγάνια, τι μπολ, τι κεριά, τι διακοσμητικά έχει αγοράσει η Ελένη δε λέγεται. Και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα: το νοικοκυριό της το έχει η Ελένη, γιατί αγοράζει κι άλλα; Βρε λες όντως να φτιάχνει τη νέα της προίκα; Δε μένει παρά να περιμένουμε και να ζήσουμε τις μεγαλύτερες στιγμές της εγχώριας showbiz.