Η Ρις Γουίδερσπουν ντύθηκε ξανά νυφούλα

28.03.2011
Σε μία αυστηρά ιδιωτική τελετή παντρεύτηκε το Σάββατο η 35χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός τον αγαπημένο της Τζιμ Τοθ (Jim Toth).

Σε μία αυστηρά ιδιωτική τελετή παντρεύτηκε το Σάββατο η 35χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός τον αγαπημένο της Τζιμ Τοθ (Jim Toth).

Η Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon) ντύθηκε νυφούλα και αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον 40χρονο ατζέντη στην 7 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλή της στο Οχάι της Καλιφόρνια. Καλεσμένοι στο μυστήριο ήταν μόνο οικογένειες και πολύ πολύ στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γουίδερσπουν φόρεσε ένα νυφικό που σχεδίασε ειδικά για εκείνη η Μονίκ Λιουλιέ (Monique Lhuillier) και περπάτησε υπό τους ήχους του παραδοσιακού γαμήλιου εμβατηρίου μέχρι το σημείο όπου την περίμενε ο καλός της.

Ο Τοθ είχε φτάσει εκεί λίγο νωρίτερα μαζί με τα παιδιά της αγαπημένης του, την 11χρονη Άβα (Ava) και τον 7χρονο Ντίκον (Deacon) ενώ στα μεγάφωνα ακουγόταν ένα ωραιότατο βάλς από το Τενεσί.

Ανάμεσα στους 120 καλεσμένους της βραδιάς βρέθηκαν φυσικά και μερικοί εκπρόσωποι της σόουμπιζ, όπως η φρεσκοχωρισμένη Ρενέ Ζελβέγκερ (Renee Zellweger), ο Μάθιου Μακόναχι (Matthew McConaughey), ο Τόμπι Μαγκουάιρ (Tobey Maguire), ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Robert Downey, Jr.), η Αλίσα Μιλάνο (Alyssa Milano) και η Σάλμα Χάγιεκ (Salma Hayek).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πριν από την τελετή οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα 20λεπτο κοκτέιλ πάρτι ενώ τη στιγμή που το ζευγάρι έλεγε το παραδοσιακό "I do" οκτώ λευκά περιστέρια ελευθερώθηκαν στον ουρανό.

Ο γάμος αυτός ήταν ο πρώτος για τον Τζιμ Τοθ ενώ ο δεύτερος για τη Ρις, η οποία υπήρξε παντρεμένη για οκτώ χρόνια με τον ηθοποιό Ράιαν Φιλίπ (Ryan Philipe), ο οποίος είναι και πατέρας των παιδιών της.

Ο Τοθ έκανε πρόταση γάμου στη Γουίδερσπουν τα περασμένα Χριστούγεννα, ύστερα από έναν χρόνο σχέσης περίπου.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η 35χρονη ηθοποιός κέρδισε το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου το 2006 για την ερμηνεία της στην ταινία "Walk the line". (Δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα