Τι... φύτρωσε στο πρόσωπο της Σάντρα Μπούλοκ;

28.03.2011
Μπορεί να θεωρείται μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του Χόλιγουντ, αλλά η 46χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε χθες με ένα πολύ περίεργο εξόγκωμα στο πρόσωπό της.

Μπορεί να θεωρείται μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του Χόλιγουντ, αλλά η 46χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα πολύ περίεργο εξόγκωμα στο πρόσωπό της.

Η Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) βγήκε από το σπίτι της να πάει για ψώνια χθες το πρωί και άφησε όσους την αντίκρισαν με το στόμα ανοιχτό.

Στο κάτω μέρος στο δεξί της μάγουλο ξεχώριζε ένα τεράστιο εξόγκωμα που δεν μπορούσε να κρύψει όσο και αν προσπαθούσε.

Φορώντας ένα καπέλο τζόκεϊ, τζιν και τζάκετ, η Μπούλοκ πιθανότατα προσπαθούσε να περάσει ινκόγνιτο στη βόλτα της αλλά φυσικά δεν τα κατάφερε.

Δεν αποκλείεται το παράξενο εξόγκωμα να οφείλεται στην πίεση που δέχεται τον τελευταίο καιρό η σταρ από τις επαγγελματικές αλλά και τις οικογενειακές της υποχρεώσεις καθώς στις φωτογραφίες φαίνεται να σφίγγει με δύναμη τα δόντια της. Όμως, ο όγκος είναι αρκετά μεγάλος και η παραπάνω υπόθεση δεν γίνεται εύκολα δεκτή.

Αυτό τον καιρό, η Μπούλοκ βρίσκεται μακριά από το σπίτι της στο Όστιν του Τέξας για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας "Extremely Loud And Incredibly Close", όπου θα τη δούμε στο πλευρό του Τομ Χανκς.

Τα γυρίσματα την κρατούν μακριά από τον μόλις 15 μηνών γιο της Λούις (Louis) και το άγχος της έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα σύμφωνα με πηγές.

Στην πραγματικότητα όμως κανείς δεν ξέρει που οφείλεται αυτή η παραμόρφωση στο πρόσωπο της διάσημης ηθοποιού και οι φήμες από εδώ και πέρα αναμένεται να οργιάσουν.

Ζωή Κίττα

Aκολούθησέ μας και στο FACEBOOK: https://www.facebook.com/womenonly.gr