Αγοράστηκαν οι φωτογραφίες των διδύμων

02.08.2008
Την Κυριακή το βράδυ θα δημοσιευθούν οι φωτογραφίες των διδύμων της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ.

Την Κυριακή το βράδυ θα δημοσιευθούν οι φωτογραφίες των διδύμων της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ. Τα δικαιώματα της δημοσίευσης εξασφάλισε για τις Η.Π.Α. το περιοδικό People και για τον υπόλοιπο κόσμο το περιοδικό Hello.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό της αγοράς των φωτογραφιών. Ωστόσο, σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες, εκτιμάται γύρω στα 10 με 15 εκατομμύρια δολάρια. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί τα χρήματα αυτά θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο ίδρυμα Foundation Source, κοντά στο Λονγκ Άιλαντ.

Πέρυσι οι Πιτ κατέθεσαν 8,5 εκατομμύρια στο ίδρυμα αυτό. Απ’ αυτά τα χρήματα 2,4 εκατομμύρια πήγαν σε διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς, ανάμεσα στους οποίους και οι «Γιατροί χωρίς Σύνορα», ενώ από το αρχικό πακέτο, ο Ερυθρός Σταυρός στη Ναμίμπια, όπου γεννήθηκε το πρώτο βιολογικό παιδί του ζευγαριού, πήρε 137 χιλιάδες δολάρια.

Εκτός των διδύμων Νοξ-Λίον και Βίβιαν-Μαρσελίνα, που γεννήθηκαν με καισαρική στις 12 Ιουλίου 2008, το ζεύγος Πιτ έχει άλλα τέσσερα παιδιά, την δίχρονη -επίσης βιολογική- κόρη Σιλό, την τρίχρονη υιοθετημένη Ζαχάρα, και τους επίσης υιοθετημένους Παξ και Μάντοξ, τεσσάρων και έξι ετών αντιστοίχως.