Ώρες αγωνίας για τον Φώτη!

12.04.2011
Την Δευτέρα το απόγευμα, συντονιστήκαμε στο «Φώτης & Μαρία Live», αλλά αντί για τον Σεργουλόπουλο είδαμε στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου τον Θανάση Πάτρα. Μάλιστα, η Μαρία στην έναρξη της εκπομπής ανέφερε απλά ότι ο Φώτης

Την Δευτέρα το απόγευμα, συντονιστήκαμε στο «Φώτης & Μαρία Live», αλλά αντί για τον Σεργουλόπουλο είδαμε στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου τον Θανάση Πάτρα. Μάλιστα, η Μαρία στην έναρξη της εκπομπής ανέφερε απλά ότι ο Φώτης δεν θα μπορεί να είναι στην εκπομπή. Λίγο αργότερα, μάθαμε ότι ο Φώτης νοσηλεύεται στην εντατική νοσοκομείου στο Παρίσι και οι δικοί του άνθρωποι πέρασαν μέρες αγωνίες.

Μάλιστα, η Μαρία ήταν ιδιαίτερα ανήσυχη με την υγεία του κολλητού της, κάτι που προσπάθησε να κρύψει στον «αέρα» της εκπομπής. Ποια είναι, λοιπόν, η αλήθεια με την υγεία του γνωστού παρουσιαστή και κυρίως γιατί νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Παρισιού; Ο Φώτης λόγω της 4ημερης απεργίας στα ΜΜΕ βρήκε μία καλή ευκαιρία να ταξιδέψει μέχρι την «Πόλη του Φωτός», όπου διατηρεί διαμέρισμα.

Με το που έφτασε, όμως, στο Παρίσι ένιωσε έντονη αδιαθεσία και ρίγη, ενώ το βράδυ της Πέμπτης έφτασε να κάνει πυρετό 40,3. Έτσι, πήγε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν λοίμωξη και τον έβαλαν στη μονάδα ειδικής παρακολούθησης. Οι δικοί του άνθρωποι μόλις πληροφορήθηκαν τι έχει συμβεί, έζησαν ώρες αγωνίας, αφού δεν ήξεραν αν η κατάσταση του Φώτη είναι σοβαρή.

Το πρωί της Τρίτης, η Μαρία μίλησε στους ΚαραμεροΧαριτάτους, όπου ανέφερε ότι ο κολλητός της είναι πλέον καλά στην υγεία του. Έχει πέσει ο πυρετός, ενώ η ίδια κατάφερε και μίλησε μαζί του. Μέχρι το τέλος, δε, της εβδομάδας θα έχει επιστρέψει.