Ο Μπενίσιο ντελ Τόρο κάνει τον Ροντ Στιούαρτ... παππού

12.04.2011
Δεν πέρασε πολύς καιρός από την άφιξη του όγδοου παιδιού του και ο 66χρονος διάσημος ροκάς έμαθε ότι θα γίνει για πρώτη φορά παππούς.


Δεν πέρασε πολύς καιρός από την άφιξη του όγδοου παιδιού του και ο 66χρονος διάσημος ροκάς έμαθε ότι θα γίνει για πρώτη φορά παππούς.

Η κόρη του Ροντ Στιούαρτ (Rod Stewart) από τον γάμο του με την Αλάνα Χάμιλτον (Alana Hamilton), Κίμπερλι (Kimberly) είναι έγκυος και σε λίγους μήνες πρόκειται να φέρει στον κόσμο το παιδί του ηθοποιού Μπενίσιο ντελ Τόρο (Benicio del Toro).

"Η Κίμπερλι είναι έγκυος. Ο Μπενίσιο είναι ο πατέρας και την υποστηρίζει σε κάθε βήμα", ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του 44χρονου ηθοποιού.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό, αλλά μέχρι τώρα κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν έχουν καν φωτογραφηθεί ποτέ μαζί.

Γνήσια απόγονος του μπαμπά της, η Κίμπερλι έχει πολλούς "σκελετούς" στην ντουλάπα της –όσον αφορά τις σχέσεις της με τους άντρες- ενώ ανάμεσα στους πολυάριθμους δεσμούς της μετρά και δύο αρραβώνες.

Για την ιστορία αναφέρουμε την "ενδιαφέρουσα" ιστορία που κυκλοφορεί για τη σχέση της με τον γιο του Όζι Όζμπουρν (Ozzy Osbourne), Τζακ (Jack). Λέγεται ότι όταν το ζευγάρι χώρισε η Κίμπερλι χάρισε στον πρώην αγαπημένο της τα εμφυτεύματα του στήθους της που μόλις είχε αφαιρέσει. Εκείνος, από την πλευρά τους, φαίνεται ότι τα έβαλε σε κορνίζα και τα κρέμασε στον τοίχο του μπάνιου του!

Ο μέλλον μπαμπάς, από την άλλη, δεν ήταν και ακριβώς αυτό που λέμε "καλό παιδί". Ονόματα όπως αυτά της Αλίσια Σίλβερστοουν (Alicia Silverstone), της Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson), της Βαλέρια Γκολίνο (Valeria Golino) και της Κλερ Φορλάνι (Claire Forlani) βρίσκονται στον κατάλογο με τις "πρώην" του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού. Με το καλό να υποδεχτούν μωράκι λοιπόν, γονείς και παππούς.

Ζωή Κίττα