Κάουελ και Κόουλ εγκαταλείπουν το X Factor

13.04.2011
Ισχυρό πονοκέφαλο έχουν αυτή την περίοδο οι παραγωγοί του βρετανικού τάλεντ σόου αφού μόλις έμαθαν ότι η κριτική επιτροπή τους… αποδεκατίζεται.


Ισχυρό πονοκέφαλο έχουν αυτή την περίοδο οι παραγωγοί του βρετανικού τάλεντ σόου αφού μόλις έμαθαν ότι η κριτική επιτροπή τους… αποδεκατίζεται.

Σύμφωνα με ολοένα και περισσότερες πληροφορίες, ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το βρετανικό X Factor για αυτή τη σεζόν και, όπως φαίνεται, μαζί του θα πάρει και τη Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole).

Ο "αρχικριτής" του μουσικού σόου, λέγεται, ότι προτιμά να ρίξει όλο το βάρος στην προετοιμασία του αντίστοιχου αμερικάνικου που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα οσονούπω, και θέλει στο πλάι του και την 27χρονη τραγουδίστρια και προστατευόμενή του.

Η απόφαση του 51χρονου Κάουελ βασίστηκε κυρίως στο γεγονός ότι τα γυρίσματα και των δύο σόου ταυτόχρονα θα ήταν πρακτικά αδύνατα, αλλά, όπως υποστηρίζουν φίλοι του, κάτι τέτοιο θα ήταν ιδιαίτερα επιβαρυντικό και για την υγεία του.

Τα μεγάλα αφεντικά στη Βρετανία έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να δελεάσουν τον "πολλά βαρύ" Σάιμον, προσφέροντάς του μεταξύ άλλων και ένα ιδιωτικό τζετ για να διασχίζει τον Ατλαντικό κατά το δοκούν.

Τελικά, όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Κάουελ θα δεχτεί μόνο την πρόταση του καναλιού να εμφανιστεί σε μερικά μόνο επεισόδια –προς το τέλος της σεζόν και στο φινάλε- αφήνοντας έτσι την παραγωγή να πονοκεφαλιάζει προσπαθώντας να καλύψει το ομολογουμένως σημαντικό κενό στην καρέκλα του.

Τα προβλήματα, όμως, για τους παραγωγούς του βρετανικού σόου, δεν σταματούν εκεί. Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό, διακαής πόθος του Κάουελ ήταν να πάρει μαζί του στις ΗΠΑ και τη Σέριλ Κόουλ, η οποία με τη σειρά της έβλεπε αυτή την προοπτική ως την κατάλληλη ευκαιρία για την ίδια να δοκιμάσει την καριέρα της και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Μπορεί ακόμη να μην υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από κανένα από τα δύο σόου, θεωρείται όμως σχεδόν βέβαιο, ότι η εναρκτήρια σεζόν του αμερικανικού X Factor θα αποδυναμώσει το βρετανικό "ξαδελφάκι" του με τον χειρότερο –για τους παραγωγούς- τρόπο.

Ζωή Κίττα