Η από μηχανής αποφυλάκιση του Νίκολας Κέιτζ

18.04.2011
Απρόσμενο –και καλό- τέλος είχε η τελευταία περιπέτεια του 47χρονου ηθοποιού, ο οποίος το Σάββατο είδε της φυλακής τα σίδερα… από τη μέσα πλευρά.


Απρόσμενο –και καλό- τέλος είχε η τελευταία περιπέτεια του 47χρονου ηθοποιού, ο οποίος το Σάββατο είδε της φυλακής τα σίδερα… από τη μέσα πλευρά.

Τους τελευταίους μήνες, ο Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage) βρίσκεται στη Νέα Ορλεάνη για τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας. Εκεί, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, συνελήφθη –στουπί στο μεθύσι- ύστερα από κατηγορίες ότι ξεσήκωνε τον κόσμο με τις φωνές του έξω από ένα σπίτι στη γαλλική συνοικία της πόλης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Κέιτζ γύριζε με τη σύζυγό του, Άλις Κιμ (Alice Kim), από μπαρ όπου είχαν διασκεδάσει νωρίτερα. Ο γνωστός για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του ηθοποιός, ήταν τελείως μεθυσμένος και φαίνεται ότι μπέρδεψε τα… σπίτια.

Σταμάτησε μπροστά από την εξώπορτα ενός σπιτιού που του θύμιζε εκείνο που νοικιάζουν στην πόλη για όσο καιρό κρατούν τα γυρίσματα και ετοιμαζόταν να μπει. Η γυναίκα του προσπαθούσε να τον πείσει ότι κάνει λάθος, έβαλαν τις φωνές, σήκωσαν τη γειτονιά στο πόδι, κάποιος φώναξε την αστυνομία και στην επόμενη φάση, ο μεθυσμένος Νίκολας έδινε τα δαχτυλικά του αποτυπώματα στο τμήμα.

Και εκεί που προσπαθούσε να οργανώσει –μέσα από τη φυλακή- τις επόμενες κινήσεις του, ο Κέιτζ έλαβε ένα απρόσμενο δώρο.

Η εγγύηση είχε οριστεί στις $11.000 (€7.700) και όπως τον πληροφόρησαν οι αστυνομικοί, πληρώθηκε σήμερα το πρωί.

Φαίνεται ότι το ανέλπιστο χέρι βοηθείας ήρθε από τον Ντουέιν Τσάπμαν (Duane Chapman) γνωστό και ως "Σκύλος ο Κυνηγός Κεφαλών" (Dog the Bounty Hunter), από τον τίτλο του ριάλιτι σόου στο οποίο πρωταγωνιστεί.

"Είμαι ένας απόλυτα αφοσιωμένος θαυμαστής του κ. Κέιτζ και δεν θα παραχωρήσω καμία συνέντευξη σχετικά με τον πελάτη μου σεβόμενος την προσωπική του ζωή", δήλωσε ο 58χρονος ριάλιτι σταρ τονίζοντας ότι η κίνησή του ήταν καθαρά βασισμένη σε προσωπικό ενδιαφέρον και ουδεμία σχέση έχει με το σόου του, παρόλο που αντικειμενικά κινείται στο ίδιο μήκος κύματος.

"Βέβαια, αυτό είναι το επάγγελμά μου", εξήγησε ο Σκύλος, τονίζοντας ότι η δουλειά του έχει δύο σκέλη: "Το ένα σκέλος είναι να ελευθερώνω τους πελάτες μου αμέσως μετά τη σύλληψή τους και το άλλο να τους 'τσιμπάω' αν δεν εμφανιστούν στο δικαστήριο".

Ολοκληρώνοντας τη δήλωσή του με την πεποίθηση ότι στην περίπτωση του διάσημου σταρ δεν θα τεθεί σε λειτουργία αυτό το δεύτερο κομμάτι, ο Τσάπμαν ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους γύρισε στη δουλειά του.

Ζωή Κίττα