Eρωτας στα δύσκολα χρόνια του lifestyle

19.04.2011
Ερωτεύθηκαν, αλλά χώρισαν. Και ενώ έμοιαζε να μην υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης, όχι μόνο τα ξαναβρήκαν, αλλά σύντομα γίνονται γονείς!

Στον Βαγγέλη Ταρασιάδη και τη Δέσποινα Καμπούρη αρέσει η έντονη ζωή! Πριν από μία εβδομάδα η παρουσιάστρια υποστήριξε σθεναρά τον τίτλο της εκπομπής της και παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της εμφανίστηκε μαζί με τον σύντροφό της στα εγκαίνια του «Ακρωτήρι Boutique». Κάποιοι πρόσεξαν τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, κάποιοι άλλοι το εντυπωσιακό μονόπετρο που κοσμούσε το χέρι της! Στο συγκεκριμένο στέκι του Αγίου Κοσμά γνωρίστηκε το ζευγάρι πριν από δύο χρόνια. Βρέθηκαν σε κοινή παρέα, γνωρίστηκαν μέσω μιας κοινής τους φίλης και έπειτα από μερικές εβδομάδες εκείνη ενέδωσε στο επίμονο φλερτ του γνωστού επιχειρηματία και μηχανικού πολυτελών σκαφών αναψυχής. «Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και δεν το έκρυψαν», λέει φίλος του ζευγαριού. Πράγματι, το ζευγάρι μετά τις «αναγνωριστικές» πρώτες εβδομάδες της σχέσης τους έβγαιναν αρκετά συχνά. Καφές και φαγητό στη Ζησιμοπούλου στη Γλυφάδα, night clubbing στην παραλιακή και μικρές αποδράσεις με το σκάφος του Βαγγέλη ήταν η καθημερινότητά τους, τους πρώτους μήνες στη σχέση τους. Λίγο μετά τις κοινές τους διακοπές στη Μύκονο το προηγούμενο καλοκαίρι ήρθε ο χωρισμός. «Οριστικός», σύμφωνα με τα τότε λεγόμενά κάποιων φίλων τους.

Επειτα από ένα διάστημα διακοπής κάθε επαφής, το ζευγάρι άρχισε να ανταλλάσσει μηνύματα που σύντομα μετατράπηκαν σε πολύωρες τηλεφωνικές συνομιλίες κατά τη διάρκεια του περασμένου Αύγουστου που εκείνη βρισκόταν στη Νέα Υόρκη. «Μετά την επιστροφή της Δέσποινας στην Αθήνα αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους», μας λέει φίλη του ζευγαριού. Πράγματι το ζευγάρι στις αρχές του Σεπτέμβρη ξεκινά και πάλι δειλά δειλά τις κοινές του εμφανίσεις με πρώτη στο θέατρο Παλλάς στην παράσταση «Μαρινέλλα το Μιούζικαλ». Εκείνο το βράδυ αμήχανοι και οι δύο προσπαθούσαν να αποφύγουν τα φλας. Το επόμενο βράδυ, πιο «λυμένοι», διασκέδασαν μέχρι πρωίας στο «Anodos» όπου φέτος εμφανιζόταν η Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Και έπειτα από κάποιες εξόδους χάσαμε και πάλι τα ίχνη τους. Κάποιοι υπέθεσαν νέα κρίση στη σχέση τους όμως ο λόγος ήταν άλλος... Η Δέσποινα ήταν ήδη έγκυος στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, ενώ απ’ την άλλη είχε να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα στην επαγγελματική της στέγη, το ALTER. H παρουσιάστρια που περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της στα τέλη του καλοκαιριού ανακοίνωσε την εγκυμοσύνης της μέσα από το «Πρωινό mou» στα τέλη Μαρτίου. Είχε βέβαια προηγηθεί η πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της μ’ ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Το ζευγάρι ετοιμάζεται στα μέσα Μαΐου να ανέβει τα σκαλιά του δημαρχείου με κουμπάρο τον γνωστό διαφημιστή Θαλή Πιτούλη. Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι μαζί με τη βάπτιση της μικρής.

  • Fit-mama!
    Μόλις τρία κιλά πήρε μπαίνοντας στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της η οικοδέσποινα του «Lifestyle». Ακολουθώντας τις συμβουλές του γυναικολόγου της να μη βάλει πολλά κιλά, η Δέσποινα Καμπούρη ακολουθεί ειδικό διατροφικό πρόγραμμα με μόνη παρασπονδία τις σοκολάτες!

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ