Είμαι λάτρης του έρωτα

26.04.2011
Eχει την ικανότητα από τότε που πρωτοξεκίνησε να φέρει την εικόνα της σταρ ακόμα και όταν κάθεται ακίνητησε ένα παγκάκι. Γι’αυτό και δεν είναι τυχαίο που ήταν από τα ονόματα που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο φετινό «Dancing with the stars».

Πως προέκυψε το «Dancing with the stars»;

Μου έγινε η πρόταση και ειλικρινά χωρίς να το σκεφτώ είπα το ναι. Γενικότερα όταν παίρνω αποφάσεις, το κάνω μέσα σε μία στιγμή, δεν κάθομαι να το αναλύσω.

Νομίζω ότι μια μερίδα κόσμου έμεινε έκπληκτη γιατί δεν φανταζόταν ότι θα πας σε ένα τόσο massive προϊόν, δεδομένου ότι σε είχαν συνηθίσει σε πιο ελιτίστικα πράγματα...

Νομίζω ότι το ελιτίστικο και το ποιοτικό είναι κάτι το οποίο το φέρεις, οπότε ό,τι κάνεις αυτό υπάρχει στη δουλειά σου. Δεν γίνεται αλλιώς.

Αποδείχτηκε ότι έχεις πολύ καλή κίνηση. Είχες κάνει ποτέ χορό;

Ποτέ. Το μόνο που έχω κάνει μέσα στο πλαίσιο των θεατρικών σπουδών είναι η κινησιολογία, το οποίο είναι και απαραίτητο κομμάτι. Αλλά ουδεμία σχέση είχα με ballroom και λάτιν. Νομίζω ότι πέρα από το τεχνικό μέρος, που απ’ ό,τι κατάλαβα είναι κάτι που απορροφώ πολύ γρήγορα, αυτό που παίζει μεγάλο ρόλο είναι ο ρυθμός, τον οποίο προφανώς έχω κάνει δεύτερη φύση λόγω της δουλειάς μου.

Τον ανταγωνισμό πώς τον βλέπεις;

Δεν βλέπω γενικότερα τον ανταγωνισμό. Δεν είμαι ανταγωνιστικός τύπος με την έννοια ότι «θέλω να είμαι η καλύτερη». Ή είσαι ή δεν είσαι. Δηλαδή αν αυτό το βάλεις αυτοσκοπό τι νόημα έχει όλο αυτό που κάνεις; Ποτέ δεν μπαίνω σε μια δουλειά με αυτήν τη νοοτροπία. Βουτάω απλά σε αυτό που κάνω και το κάνω.

Πολλοί είπαν επίσης ότι ήταν λίγο οξύμωρο που δούλεψες τον χειμώνα μαζί με τη Βάνα Μπάρμπα.

Γιατί όχι, δεν κατάλαβα; Δηλαδή τι; Η Βάνα δεν είναι ποιοτική; Είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις κανείς ως άνθρωπος το καθετί με τον οποίο ασχολείται. Είτε είναι δουλειά, είτε είναι φιλία, είναι ο τρόπος που εσύ έχεις και φέρεις σαν προσωπικότητα. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η δουλειά, μου άνοιξε ορίζοντες στο υποκριτικό κομμάτι που δεν το περίμενα -και από την πρώτη μέρα που κάναμε πρόβες περνούσα ωραία. Και αυτό θέλω πια. Να περνάω όμορφα. Γιατί πριν ήμουν στη λογική «θυσιάζομαι για την υποκριτική», ενώ τώρα το διασκέδασα κιόλας.

Οπως είσαι παρορμητική στις αποφάσεις στη δουλειά, έτσι είσαι στις σχέσεις σου;

Ναι. Τι να κάνω; Να το σκεφτώ από όλες τις πλευρές;

Ετσι παρορμητικά πήρες και την απόφαση του γάμου, του να ζήσεις «για πάντα» με έναν άνθρωπο;

Μα έτσι το είδα. «Για πάντα». Ερωτεύτηκα πολύ. Το «για πάντα» όμως δεν είναι χρονικό. Αν νιώσεις αυτό το συναίσθημα, είναι σαν να έχει ήδη συμβεί.

Ναι, αλλά ο χωρισμός δεν είναι είναι σαν μια πληγή; Αυτή την ευαίσθητη στιγμή πώς τη διαχειρίζεσαι;

Υπάρχει ωραιότερο πράγμα από την ευαισθησία; Είναι πηγή για να αντλείς πράγματα και να ζεις. Το να πληγωθείς είναι ένα ωραίο συναίσθημα. Το θέμα είναι αφού πληγωθείς πώς το χειρίζεσαι. Εγώ τη δική μου ευαισθησία τη ζω μια χαρά και στα πάνω και στα κάτω της, αλλά μετά δεν το φέρω βαρέως. Το ευχαριστιέμαι, το ζω, και στη συνέχεια προχωράω.

Θα ξαναπαντρευόσουν με σκοπό να κάνεις οικογένεια;

Βέβαια και θα το ξαναέκανα. Τα παιδιά, όμως, δεν τα σκέφτομαι. Οταν ήμουν πιο μική, ναι. Τώρα μου είχε περάσει.

Το γεγονός ότι είσαι μια τόσο δυναμική γυναίκα δεν τρομάζει λίγο τους άντρες, που θέλουν πολλές φορές στη ζωή τους μια «καλή νοικοκυρά»;

Εγώ όμως τα έχω όλα, ίσως ακόμα και αυτό που λες. Δεν είμαι μονοδιάστατος άνθρωπος, μου αρέσει να ζω όλες μου τις πλευρές. Το να έχεις κολλήσει σε ένα χαρακτηριστικό και να το κουβαλάς σε όλες τις σχέσεις σου δεν είναι το στυλ μου. Αφήνω τον εαυτό μου ελεύθερο να εκπλαγεί από τον ίδιο του τον εαυτό.

Στις σχέσεις σου είσαι αυστηρή; Για παράδειγμα, την απιστία τη συγχωρείς;

Ζω αυτό που ζω κάθε φορά. Αν στην πορεία δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα που με κάνουν να μην περνάω καλά, το κόβω γιατί δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε χρόνο από τη ζωή μας. Η ζωή είναι μικρή! Οσο για την απιστία, αν είναι κάτι το οποίο δεν έχει σημασία, προχωράω στη σχέση κανονικά σαν να μην έχει συμβεί.

Εχεις ερωτευτεί πάρα πολυ;

Οταν ερωτεύομαι, ερωτεύομαι! Αλλά δεν είμαι ταγμένη. Αυτό μου κάνει φανατισμό κι εγώ δεν είμαι φανατική του έρωτα.Είμαι λάτρης του έρωτα.

Γιατί δεν σε έχει σκηνοθετήσει κάποιος άλλος σκηνοθέτης στο θέατρο εκτός από τον αδελφό σου, τον Αντώνη;

Γιατί είναι ένας άνθρωπος κοντά στη δική μου αισθητικη, στον τρόπο σκέψης μου. Δηλαδή υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι δίπλα σου κι εσύ θα πεις δεν συνεργάζομαι μόνο και μόνο για την αλλαγή;

Δεν πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάζεις σκηνοθέτη για να εμπλουτίζεσαι;

Αν είσαι ένας μονοδιάστατος άνθρωπος ναι, ισχύει αυτό που λες. Εγώ έχω ανοιχτά κανάλια όπως και ο Αντώνης και ποτέ δεν συνεργαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Κάθε φορά είναι σαν να δουλεύω με άλλον σκηνοθέτη.

  • Ο γάμος
  • Η πρόταση γάμου στη Νατάσα έγινε δέκα μέρες μετά τη γνωριμία του ζευγαριού. Παντρεύτηκαν μέσα σε τέσσερις μήνες και λίγους μήνες μετά έπεσαν οι τίτλοι τέλους, αποδεικνύοντας ότι η Νατάσα θα είναι πάντα η πιο αντισυμβατική περσόνα της ελληνικής showbiz.

Βένια Καραγιάννη