Πολύτιμο δώρο!

27.04.2011
Ο οίκος Ilias Lalaounis ενισχύει το έργο του MDA Ελλάς δημιουργώντας ένα πασχαλινό κόσμημα εμπνευσμένο από το σήμα του συλλόγου

Κάθε χρόνο τις ημέρες του Πάσχα, ο οίκος Ilias Lalaounis, ακολουθώντας το πνεύμα των εορτών, φιλοτεχνεί ένα νέο κόσμημα σε σχήμα αβγού. Φέτος, ο οίκος έδωσε φιλανθρωπική διάσταση στην πασχαλινή του σειρά κοσμημάτων, η οποία είναι εμπνευσμένη από το σήμα του συλλόγου MDA. Ετσι, η πρωτότοκη κόρη του ιδρυτή Ηλία Λαλαούνη, Αικατερίνη, και η πρόεδρος του MDA Ελλάς Βάνα Λαβίδα μας παρουσίασαν στο ομώνυμο κατάστημα της φίρμας στην Κηφισιά το νέο κόσμημα-αβγό του οίκου Ilias Lalaounis ως πρόταση για πασχαλινό δώρο αλλά και ως στυλιστική επιλογή που μπορεί να φορεθεί όλο τον χρόνο. Πρόκειται για σχέδια φιλοτεχνημένα σε χρυσό, ασήμι, χρυσό με διαμάντια και χρυσό με ημιπολύτιμες πέτρες που η τιμή τους ξεκινά από 45 ευρώ. Η σειρά θα διατίθεται μέχρι το τέλος του 2011 σε όλα τα καταστήματα του οίκου και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τη λειτουργία δημιουργικού χώρου απασχόλησης στο Κέντρο Νέων του MDA Ελλάς. Πρόκειται για τον σύλλογο που ασχολείται με τα άτομα τα οποία πάσχουν από νευρομυικές παθήσεις. Το MDA Ελλάς έχει δημιουργήσει 3 ειδικές μονάδες για νευρομυικές παθήσεις στα νοσοκομεία Παίδων Αγία Σοφία, ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη και στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, ενώ ο επόμενος στόχος του είναι η ολοκλήρωση της δημιουργίας του Κέντρου Νέων, το οποίο θα στεγάσει όλα τα εκπαιδευτικά εργαστήρια και τις ανάγκες ψυχαγωγίας και μάθησης των ασθενών.

  • ΟΙΚΟΣ ILIAS LALAOUNIS
  • Δημιουργήθηκε από τον Ηλία Λαλαούνη και σήμερα διοικείται από τις 4 κόρες του. Είναι όνομα διεθνούς εμβέλειας, διαθέτει 14 καταστήματα και ένα υπέροχο Μουσείο Κοσμήματος.

  • MDA ΕΛΛΑΣ
  • Εδώ και 11 χρόνια ασχολείται με τα άτομα που πάσχουν από νευρομυικές παθήσεις. Εχει δημιουργήσει 3 μονάδες νευρομυικών παθήσεων στα νοσοκομεία Αγία Σοφία, ΑΧΕΠΑ και στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.