Το τσαλάκωμα της Γκουίνεθ Πάλτροου

27.04.2011
Η 38χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποδεικνύεται πολυπράγμων, αλλά και… αθυρόστομη! Μετά τη στροφή που έκανε στην καριέρα της προς τη μουσική (!), τώρα η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) υπογράφει και ένα βιβλίο μαγειρικής που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τον τίτλο: "Η κόρη του πατέρα μου" (My father's daughter).

Η 38χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποδεικνύεται πολυπράγμων, αλλά και… αθυρόστομη!

Μετά τη στροφή που έκανε στην καριέρα της προς τη μουσική (!), τώρα η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) υπογράφει και ένα βιβλίο μαγειρικής που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τον τίτλο: "Η κόρη του πατέρα μου" (My father's daughter).

Στο πλαίσιο της προώθησης του βιβλίου της, λοιπόν, η Πάλτροου εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "Chelsea Lately", όπου χωρίς καλά καλά να το καταλάβει το έκανε το στραβοπάτημα…

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση, χρειάστηκε να μεσολαβήσει "λογοκρισία" και να καλυφτεί με ένα ηχηρότατο "μπιπ" η βρώμικη λεξούλα που ξεστόμισε η Γκουίνεθ και μάλιστα αναφερόμενη στη… γιαγιά της.

Μιλώντας με την οικοδέσποινα της εκπομπής Τσέλσι Χάντλερ (Chelsea Handler) για πολλά και διάφορα, η κουβέντα έφτασε και στην κοινή γερμανική ρίζα των δύο γυναικών. Και οι δύο είχαν από μια γιαγιά, την οποία φώναζαν "μούτι" (από τη γερμανική λέξη "Mutti" που σημαίνει "μαμά").

"Η δική μου 'μούτι' ήταν σκύλα", ομολόγησε η Τσέλσι χωρίς να μπορεί να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε.

"Η δική μου η 'μούτι' ήταν ένα μ****", βροντοφώναξε η Γκουίνεθ και το κοινό ξέσπασε σε γέλια μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που είχε ακούσει.

Εκείνη, βέβαια, ήξερε πολύ καλά τι έλεγε, αφού, όπως εξήγησε, "η γιαγιά της δεν τη χώνευε καθόλου και προσπαθούσε να στρέψει τη δική της κόρη και μαμά της Γκουίνεθ [Μπλάιθ Ντάνερ (Blythe Danner)] εναντίον της".

Τελικά, η γιαγιά φαίνεται ότι δεν τα κατάφερε να φέρει στα μαχαίρια κόρη και εγγονή, αλλά έκανε την τελευταία να παρουσιάσει έναν άλλο, αγνώριστο εαυτό –και μάλιστα στην τηλεόραση!

Ζωή Κίττα