Και μανούλα και νυφούλα η Κέιτ Χάντσον

28.04.2011
Μόλις συμπλήρωσε τα 32 της χρόνια και η δημοφιλής ηθοποιός έχει πολλούς λόγους για να είναι χαρούμενη, όπως αποκάλυψε η ίδια σε τηλεοπτική εκπομπή.


Μόλις συμπλήρωσε τα 32 της χρόνια και η δημοφιλής ηθοποιός έχει πολλούς λόγους για να είναι χαρούμενη, όπως αποκάλυψε η ίδια σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson) εμφανίστηκε στο "Τoday show" του Μάτ Λάουερ (Matt Lauer) για να προωθήσει την τελευταία της ταινία με τίτλο "Something borrowed" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί) και άρχισε τις αποκαλύψεις επί προσωπικού επιπέδου.

Αρχικά εξήγησε ότι παρόλο που επίσημα δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού, εκείνη είναι σίγουρη ότι αυτή τη φορά "έχει κορίτσι". Το πρώτο παιδί της Κέιτ, ο Ράιντερ (Ryder) είναι σήμερα 7 χρονών και πατέρας του είναι ο επίσης τραγουδιστής Κρις Ρόμπινσον (Chris Robinson).

Στη ροή της κουβέντας ο Λάουερ πρόσεξε την "κοτρώνα" που γυάλιζε στο αριστερό χέρι της καλεσμένης του και φυσικά τη ρώτησε αν είναι… καινούριο!

"Ναι, είναι καινούριο", απάντησε εκείνη δηλώνοντας ταυτόχρονα πανευτυχής που έχει δίπλα της τον Ματ Μπέλαμι (Μatt Bellamy), τον οποίο χαρακτήρισε "υπέροχο άνθρωπο".

"Λατρεύω το γεγονός ότι ο Μάθιου έχει τη δυνατότητα να εκφραστεί όπως θέλει. Δείχνει την αγάπη του. Επικοινωνεί", είχε δηλώσει πρόσφατα σε άλλη συνέντευξη η Κέιτ Χάντσον, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με αυτό που την τράβηξε στον τραγουδιστή των "Muse".

Τελικά, βέβαια, σχετικά με τον επικείμενο γάμο δεν υπήρξε κάποια πληροφορία. Τα παιδιά αρραβωνιάστηκαν, αλλά δεν "όρισαν και ημερομηνία". Σιγά σιγά...

Ζωή Κίττα.