Βοσκόπουλος: Πάσχα χωρίς την Άντζελα!

28.04.2011
Όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαμε συνηθίσει τον Τόλη Βοσκόπουλο μαζί με την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους, Μαρία να περνούν τις ημέρες του Πάσχα στο σπίτι τους στην Κέρκυρα, όπου κάθε χρόνο ακολουθούσαν πιστά και το έθιμο της κανάτας

Όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαμε συνηθίσει τον Τόλη Βοσκόπουλο μαζί με την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους, Μαρία να περνούν τις ημέρες του Πάσχα στο σπίτι τους στην Κέρκυρα, όπου κάθε χρόνο ακολουθούσαν πιστά και το έθιμο της κανάτας. Το φετινό, όμως, Πάσχα ήταν τελείως διαφορετικό για τον μεγάλο τραγουδιστή, ο οποίος όχι μόνο δεν ταξίδεψε στην Κέρκυρα αλλά πέρασε τις γιορτές μόνος του στην Αθήνα.

Το περιοδικό Ciao, δημοσίευσε φωτογραφίες του Βοσκόπουλου, σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του μετά την περιπέτεια του με την εφορία, να ψωνίζει λαχανικά σε κοντινή λαϊκή από το σπίτι του. Η εικόνα που βλέπουμε απέχει πολύ από εκείνη που μας είχε συνηθίσει ο καλλιτέχνης. Με παραπανίσια κιλά, φόρμες και γενικά με μία ατημέλητη εμφάνιση ψώνιζε τα απαραίτητα για το Πάσχα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού, που ήρθε σε επικοινωνία μαζί του, παρέμεινε μόνος στην Αθήνα επειδή είχε να τακτοποιήσει κάποιες δουλειές. Οι δύο γυναίκες της ζωής του έφυγαν από τις 14 Απριλίου για την Κέρκυρα προκειμένου να περάσουν εκεί, όπως κάθε χρόνο τις ημέρες του Πάσχα.