Είναι αλήθεια... έγκυος η Ζυγούλη!

04.05.2011
Κάθε λίγο και λιγάκι κυκλοφορούσαν φήμες περί εγκυμοσύνης της Κάτιας Ζυγούλη, αλλά κάθε φορά εκείνη και ο Sakis Ρουβάς διέψευδαν, αφού ο πελαργός (αν και το ήθελαν πολύ) δεν τους είχε επισκεφτεί ακόμη.

Κάθε λίγο και λιγάκι κυκλοφορούσαν φήμες περί εγκυμοσύνης της Κάτιας Ζυγούλη, αλλά κάθε φορά εκείνη και ο Sakis Ρουβάς διέψευδαν, αφού ο πελαργός (αν και το ήθελαν πολύ) δεν τους είχε επισκεφτεί ακόμη. Μέχρι πριν τρεις μήνες, οπότε για δεύτερη φορά, ο πελαργός έφτασε στο σπιτικό των Ρουβά.

Ναι, οι τελευταίες φήμες ότι η Ζυγούλη είναι έγκυος, τούτη τη φορά είναι πέρα για πέρα αληθινές. Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, βρίσκεται στον τρίτο μήνα και όλο αυτό τον καιρό δεν το είχαν πει ούτε καν στους φίλους τους, επειδή ήθελαν να μπει πρώτα η Κάτια στον τέταρτο μήνα. Όπως άλλωστε είχαν κάνει και στην Αναστασία.

Εννοείται, ότι η χαρά τους είναι τεράστια, ενώ το ίδιο ενθουσιασμένη είναι και η Αναστασία που περιμένει το αδελφάκι της. Πάντως, τελευταία ο Sakis δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του που θα γίνει και πάλι πατέρας και στην πρεμιέρα του στο «The S Club» όταν τον ρώτησαν πού είναι η αγαπημένη του και γιατί δεν ήρθε, με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και όλο νόημα, απάντησε: «Θα ήθελε πολύ να είναι εδώ, αλλά ειδικά σήμερα δεν μπορούσε».

Άσε, που στην ερώτηση αν ετοιμάζουν άλλο παιδί, απάντησε ότι προπονούνται κάθε μέρα όχι για ένα, αλλά για πολλά παιδιά. Η κοιλίτσα μόλις που αρχίζει να φαίνεται με την Κάτια να βάζει τα πρώτα ριχτά ρούχα. Το νέο μέλος αναμένεται να έρθει στον κόσμο τον ερχόμενο Νοέμβριο, όπως και η Αναστασία.