Δίδυμα για την Κάρλα Μπρούνι

04.05.2011
Οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Πρώτης κυρίας της Γαλλίας ακούγονται εδώ και καιρό, αλλά χθεσινά δημοσιεύματα τη θέλουν να φέρνει στον κόσμο τα… δίδυμα παιδιά της τον Οκτώβριο.


Οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Πρώτης κυρίας της Γαλλίας ακούγονται εδώ και καιρό, αλλά χθεσινά δημοσιεύματα τη θέλουν να φέρνει στον κόσμο τα… δίδυμα παιδιά της τον Οκτώβριο.

Επίσημη ανακοίνωση ακόμη δεν υπάρχει επί του θέματος. Όμως, σύμφωνα με το περιοδικό "Voici" η Κάρλα Μπρούνι (Carla Bruni) δεν θα μπορεί να κρύψει την κοιλιά της για πολύ ακόμη.

Η 43χρονη σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί (Nicolas Sarkozy) μίλησε σχετικά σε πρόσφατη συνέντευξή που έδωσε στο "Le Parisien", ξεκαθαρίζοντας ότι θα ήταν πρόθυμη να μιλήσει για τέτοια ζητήματα σε ένα καφέ, ανεπίσημα και φιλικά, αλλά όχι στο πλαίσιο μιας επίσημης συνέντευξης.

"Εσείς καλά κάνετε και ρωτάτε, αλλά αν μου επιτρέπεται, δεν θα απαντήσω ερωτήσεις σχετικά με την οικογένειά μου", δήλωσε η κυρία Σαρκοζί, αλλά μετά πήρε αμπάριζα και με τις ασυναρτησίες της μάλλον πρόδωσε περισσότερα από όσα υπολόγιζε.

"Θα σας εξηγήσω γιατί δεν θέλω να μιλήσω. Περίπου 180% του χρόνου του, ο σύζυγός μου ασχολείται με τη χώρα του. Μιλά μόνο για αυτό. Δεν κάνει τίποτα άλλο. Έχει εμμονή με αυτό. Δυστυχώς για μένα, ευτυχώς για όλους τους άλλους. Από την άλλη πλευρά, όταν εγώ μιλάω δημόσια για κάτι, αυτό το κάτι ξεπερνά όλα όσα κάνει εκείνος στον Τύπο. Και εμένα μου αρέσει να μιλάω. Τώρα όμως τα χείλη μου είναι σφραγισμένα. Όχι από υπεροψία, ή αγάπη για μυστικότητα, αλλά για να προστατέψω κάτι μαζί με τη δουλειά που κάνει εκείνος", είπε η όντως λαλίστατη Κάρλα Μπρούνι, χωρίς μάλλον να αντιλαμβάνεται τι έλεγε…

"Οι εφημερίδες ενδιαφέρονται μόνο για αυτό, καταλαβαίνεται", συνέχισε. Μωρέ, εμείς καταλαβαίνουμε. Και πολύ καλά μάλιστα. Άντε, και καλή λευτεριά…

Η Μπρούνι έχει ακόμη έναν γιο, τον 10χρονο Ορελιέν (Aurelien), καρπό που έρωτά της με τον Γάλλο φιλόσοφο Ραφαέλ Ενθοβέν (Raphael Enthoven), ενώ ο Σαρκοζί έχει δύο γιους από τον πρώτο του γάμο με την Μαρί-Ντομινίκ Κουλιολί (Marie-Dominique Culioli) -τον 26χρονο Πιερ και τον 24χρονο Ζαν- και τον 14χρονο Λουί από τη δεύτερη σύζυγό του Σεσιλιά Σιγκανέ-Αλμπενίζ (Cecilia Ciganer-Albeniz).

Ζωή Κίττα