Ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς ο Χατζηγιάννης;

06.05.2011
Ο έρως της χρονιάς είναι αυτός που ζουν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια με τη σχέση τους να απασχολεί και να μονοπωλεί τα εξώφυλλα των περιοδικών. Κρα κάνουν τα παπαράτσι για ένα στιγμιότυπο του ερωτευμένου

Ο έρως της χρονιάς είναι αυτός που ζουν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια με τη σχέση τους να απασχολεί και να μονοπωλεί τα εξώφυλλα των περιοδικών. Κρα κάνουν τα παπαράτσι για ένα στιγμιότυπο του ερωτευμένου ζεύγους και προκειμένου να το πετύχουν, μέχρι που "κατασκηνώνουν" έξω από την ερωτική τους φωλιά στα νότια προάστια.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, τα παπαράτσι έχουν γίνει στενός κορσές (τα λες κι ενοχλητικά) για το ζεύγος, που φαίνεται ότι πήρε τη μεγάλη απόφαση... θα μετακομίσει! Άλλοι μετακομίζουν γιατί χωρίζουν. Άλλοι γιατί παντρεύονται. Και Μακρυπούλια Χατζηγιάννης μετακομίζουν λόγω... παπαράτσι. Το ζευγάρι, όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, έχει ήδη αρχίσει το ψάξιμο της νέας του "φωλιάς" η οποία δεν θα είναι μακριά κάπου στα νότια προάστια, αλλά κάπου που κάποιος δύσκολα θα έχει πρόσβαση σε αυτήν. Κάπου δηλαδή που θα βρουν την ησυχία τους και ανενόχλητοι θα βγάζουν τα σκουπιδάκια τους έξω από το σπίτι. Γιατί, τώρα ούτε αυτά δεν μπορούν να πετάξουν.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που έχει μπει στο τρυπάκι των αποκαλύψεων βρέθηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου "Βράδυ" και σε μια συζήτηση γύρω από την αγαπημένη του, Ζέτα Μακρυπούλια έκανε την εξής καταπληκτική δήλωση: "η Ζέτα θα γινόταν -κατά τη γνώμη του- ιδανική μητέρα"!

Μήπως, λέω μήπως ετοιμάζεται να γίνω μπαμπάς και μας το φέρνει λάου-λάου; "Δε μπορώ να πω ότι βαράει το καμπανάκι του πατέρα σε μένα αλλά όποτε σκέφτομαι την εικόνα των παιδιών, μου προκαλεί ευχαρίστηση η εικόνα. Τα παιδιά ολοκληρώνουν μία σχέση" Εμ αν δεν είναι αυτό είδηση, τότε τι είναι!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη